Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Lehet megpróbálom de kicsit bátortalan vagyok a legújabb nV driverekkel...

Egyébként akkor is elhittem neked, de te is leírtad hogy nem érint minden felhasználót. Te is kottáztad hogy csak Win 10-en problémás a dolog, az állandóan változó WDDM miatt. Ezzel nem voltál előrébb, és páran megunták hogy mindig ezen pörögsz.
Megjegyzem jogosan, mivel fizettél valamiért ami nem úgy működik ahogy kéne.Az a baj, hogy most hogy a VESA-s szabvány implementálásával összekeveredik a két dolog, hála az nV logikátlanságának. Komolyan nem értem hogy miért nem különböztetik meg jobban a két eljárást, ebből még lehetnek félreértések, főleg ha hibakeresésről és annak megoldásáról van szó.
Persze a régi a "Premium", de összességében ugyanúgy G-Syncnek hívják mindkét megközelítést, ami elég véleményes.
Ezzel már hibátlanul működik a modulos is nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi