- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokzor
aktív tag
-
Kokzor
aktív tag
válasz
gippazoid #44 üzenetére
Csak gyári garanciásat veszek. Ezek meg még akkor voltak, amikor a srác előttem szedte szét a telefont. Akkor még volt a házhozjövős garancia a Samsungnál. 4 kijelzőt néztünk meg. Egyik rosszabb volt mint a másik. Még a színhőmérsékletük is eltérő volt.
De egyébként voltak még "kellemes" élmények a szervizekkel, de abból egy rövidebb könyvet lehetne írni. -
Kokzor
aktív tag
Egyébként javítás néven a többi gyártó is ugyanezt csinálja. Ez a gyors megoldás. Aztán a felgyülemlett alkatrészeket vagy megjavítják, vagy kuka. Nekem még nagyon régen Galaxy S3-nál egyértelműen látszott, hogy újra felhasznált kijelzőt kaptam. Kicsit be is volt égve, plusz az üveg szélein foltos volt. Kb. mintha rosszul ragasztották volna vissza.
Note 4-nél meg már az egész telefont cserélték. De az se volt teljesen új. Viszont úgy nézett ki, mintha új lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest