Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Amiket én használok abból én főleg a C#-t és a PHP-t. (Még, ha utóbbi igazi rákfene is tud lenni debugolásnál.)
C#-ban igazán nem is a nyelvet, hanem a Visual Studiot szeretem, nagyon kényelmes fejleszteni benne, kiegészíti a szintaxist, sír mindenhol, ha baj van, de sok hasznos megoldást is ajánl. Debugolni és egész kényelmes.
PHP-ban azt szeretem, hogy seperc alatt össze lehet hozni benne azért bármit akár csak egy Notepad++-ba írva.
JavaScriptben (pontosabban inkább jQuery-ben) az izgő-mozgó butaságokat szeretem megcsinálni, még, ha sokszor elég agyfallosz is a kivitelezési mód.

-
elithun
őstag
Sajnos nem tudok mély infoval szolgálni, mert az 5-ből a 3 az a PHP, C# és a JavaScript, amikre gondoltam.
Én annyi előnyét láttam/olvastam, hogy gyorsan tanulható és nagyon széleskörű felhasználása lehet, mivel nagyon sokfelé lehet integrálni.Én anno Ubuntus VPS környezetben találkoztam py fájlokkal,az éppen egy mysql diagnosztikai programocska volt. Utána tudtam meg, hogy nem csak ilyen futtatható állomány felhasználása létezik.
-
elithun
őstag
Az első 5-ből 3-al napi szinten szívok, így nekem teljesen reprezentatív a lista stack overflow szempontból.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest