Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Amiket én használok abból én főleg a C#-t és a PHP-t. (Még, ha utóbbi igazi rákfene is tud lenni debugolásnál.)
C#-ban igazán nem is a nyelvet, hanem a Visual Studiot szeretem, nagyon kényelmes fejleszteni benne, kiegészíti a szintaxist, sír mindenhol, ha baj van, de sok hasznos megoldást is ajánl. Debugolni és egész kényelmes.
PHP-ban azt szeretem, hogy seperc alatt össze lehet hozni benne azért bármit akár csak egy Notepad++-ba írva.
JavaScriptben (pontosabban inkább jQuery-ben) az izgő-mozgó butaságokat szeretem megcsinálni, még, ha sokszor elég agyfallosz is a kivitelezési mód.

-
elithun
őstag
Sajnos nem tudok mély infoval szolgálni, mert az 5-ből a 3 az a PHP, C# és a JavaScript, amikre gondoltam.
Én annyi előnyét láttam/olvastam, hogy gyorsan tanulható és nagyon széleskörű felhasználása lehet, mivel nagyon sokfelé lehet integrálni.Én anno Ubuntus VPS környezetben találkoztam py fájlokkal,az éppen egy mysql diagnosztikai programocska volt. Utána tudtam meg, hogy nem csak ilyen futtatható állomány felhasználása létezik.
-
elithun
őstag
Az első 5-ből 3-al napi szinten szívok, így nekem teljesen reprezentatív a lista stack overflow szempontból.

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest