Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez egy RPG-nél vagy mondjuk autóversenynél megfelelő távolságból oké, de nem egy online FPS-ben, ahol szó szerint milliszekundumokon múlhat a siker. Minél közelebb vannak a képernyő szélei a fókuszponthoz (értsd célkereszt), annál jobban lehet koncentrálni a nézett kép egészére (pontosabban minél kisebb a képátló, annál nagyobb területet látsz be úgy, hogy azonnal tudsz rá reagálni), ami kulcsfontosságú tényező.
Egy böszme kijelzőnél mire a szemed elvándorol a kép közepétől valamelyik sarokig, 5x lőnek ketté, ha nem krumplik ellen játszol, mert lassabban dolgozod fel az inputot, hiszen a perifériádon történő eseményt kell előbb észrevenned (ha egyáltalán észreveszed időben; a legtöbb mai játék überrészletes textúriái meg bisz-basz objektumai négyzetre emelik ezt a kihívást), majd lereagálnod. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"kb 70cm-ről 32"-os monitoron játszok."
Eh, effektíve kb. a fél képernyő a perifériás látómeződben van. Én ~90 centiről is csak dolgozni tudok vele (mondjuk a 75 Hz miatt amúgy sem akarnék vele játszani, max konzollal).
Na mindegy, nem vagyunk egyformák. Online puffogtatáshoz nekem egy 18,5"/21,5"-os, 144/240 Hz-es valami kéne (olyan 9-10 ms valós input laggal már jó is lenne), de ez egy olyan piaci rés, ami nem igen lesz betömve.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azért messze nem egy szimulátor a Porsche Unleashed, de azt aláírom, hogy "technikásabb" arcade, mint az elődei, nehezebb vezetni, mint azokat. Viszont ebbe is hamar belejön az ember. Pár évente elő-előkerül és végignyomom - még LAN-oztunk is vele, de sajnos nem sokat, mert a többiek számára majdnem olyan volt, mintha Quake-eztünk volna.
Már mióta akarok hozzá egy oldschool Wingman kormányt. Még arra is gondoltam, hogy speedrunolni kéne.
Akkor NFS: High Stakes (imo ez a kettő volt a legkirályabb NFS). Azzal is megy az IPLounge.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
<Lacy85> #111 üzenetére
Azért itt anno megestek ilyen 12-14 órás Final Fantasy X / X-2 / XIII / XIII-2, meg Tales of Xillia 1-2 napocskák.
PC-n meg más is.-------------------------------------------------------------------
(#112) Noukoum: "Ha aksit elhagyod a kontrollert is elfogod."
Nem látom a relációt. Ennyi erővel az autódat is elhagyhatod. Az akksit máshoz is használhatod, sokkal inkább hánykolódhat, mint a célhardver (PS kontroller), amit mindig leraksz a gép elé/mellé/alá/fölé/közé, ha végeztél vele. Mert máshoz nem használod.
Kontrollert még soha, de soha nem hagytam el. Ilyen akksikat, elemeket, kábeleket, egyéb bisz-baszokat meg állandóan. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"valami kis fosch logi egér"
Na ez az. Csak az mindenre alkalmas, csak real time játékra nem, érted. Se nem Lightspeed, se nem korrekt szenzor. Ellenben nézd meg, hogy a nem integrált akksis, de valamirevaló hardvert használó rágcsálók általában milyen nehezek.
Ha szarok az izületeid, a kontrollernél sem mindegy szerintem. Nekem azok, szóval ezt a tapasztalat mondatja.
a javítás: Elgépeltem. Úgy látszik, vissza kell térni az OCD-s 56x újraolvasáshoz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Dehogy felejtem el. Számomra egy szó szerint 5 másodperces manőver nem küzdés. Cserébe nem kell külön ezrekért akksikat meg töltőt venni (vagy arányaiban még drágábban "állandóan" elemeket), meg nem is húzza úgy a kezem.
Az integrált, tölthető akksi egyszerűen könnyebb (tömegre – közben látom, hogy már más is írta ezt), és mindig is 100-szor szimpatikusabb volt a számomra, mert semmi 3rd party vergődés nincs vele, hanem all-in-one egyszerűen nagyszerű. Ha merül, bedugom a hozzá kapott kábelt, oszt csókolom. Amennyit meg használom, még lehalni sem fog záros határidőn belül, az tuti.
Wireless egérből se vennék soha olyat, amibe nincs a telep beépítve. Az elemes történet amellett, hogy bonyolítja az életet, még garantáltan féltéglát is gyárt egy amúgy annyira talán nem nehéz perifériából.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Demá. Pedig még vas is van, hogy ultrán follyon.
PS4 is lassan megvan vagy fél éve, oszt kétszer volt bekapcsolva. De azért vettem bele 500 GB-os Crucial MX500 SSD-t is + 7 lemez (amiből 4 FF game, egy meg Tales of) ott figyel a polcon. Az évszázad biznisze az is. Főleg úgy, hogy még PS3-ra is van vagy 4-5 játékom, ami nem látott még optikai meghajtót, pedig évek óta megvan.
Előbb-utóbb sorra kerül majd minden.
Nem tudom, az utóbbi időben a munkán kívül szinte mindent időpazarlásnak élek meg, még az olyan dolgokat is, amik érdekelnek, emellett a percek és órák valami elképesztő gyorsasággal peregnek. Persze a végén semmi konstruktív nem származik a dologból, csak még céltalanabbul b@szom el az időt..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jap. Max. akkor, ha átadod a belépési adataidat, ami még a viccnek is rossz kategória. Steamen meg is lehet osztani egy adott címet, a másik kettőt nem tudom.
Manapság a fizikai hordozós dolgok az olyan gyűjtőszenvedéllyel megáldott old schoolereknek vannak inkább, mint amilyen monnyuk én is vagyok. Attól, hogy ott figyel a polcon, netán ki is van játszva, a diszk soha nem látott olvasót. Konzolon nem feltétlenül van így, de PC-n bizonyosan.
Arról nem beszélve, hogy már saját kárunkon megtanultuk: eredeti szoftvert kölcsön soha többé senkinek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
petymeg2033 #22 üzenetére
PS-en garantáltan nem kell szüneteltetni semmit, játék közben rádugod a kábelt, aztán töltés közben kalandozol tovább, mint ha mi sem történt volna.
A PS3/PS4 esetében biztos, hogy így van (van mindkettő).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Összefoglaló azoknak, akik most kezdenének játszani, és szeretnék felmérni a lehetőségeket.
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest