Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akarok senkit se támadni, se védeni, de elég egyértelműen leírták, hogy melyik alkatrészt kitől kapták és miért. Nekem átjött, hogy ez egy reklám cikk, pedig nem vagyok egy agytröszt, akkor mindenki másnak is menni fog. Olyan ez, mint a tudatos táplálkozás. Végig tudtam, hogy eszek! Egyszer sem haraptam félre.
-
Köszönöm a tesztet!
Szeretnék egy tanácsot adni a megfogalmazással kapcsolatban: ne használj ilyen sok igét és jelzőt.
Például: "Tekintettel arra, hogy mennyire felsrófoltuk a GFX-et, egész jó eredmények születtek: a 22 és 35 fps közötti tartományban lubickolt a rendszer. "
Ebből így is értelmes mondatot kapunk: "Tekintettel arra, hogy mennyire felsrófoltuk a GFX-et, egész jó, 22 és 35 fps közötti értékek születtek."
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest