Hirdetés
- VR topik
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
demo játék gameplay live
-
elektrotank
aktív tag
Itt van a játék magyar feliratos bemutatója

-
DIMITRIUS
tag
Akit érdekel itt egy Magyar oldal a játékról.

www.lost-ark.hu -
.LnB
titán
Annyira szomorú leszek ha ez nem jelenik meg nálunk
Teljes mértékben levett a lábamról. Nem is emlékszem mikor tetszett meg játék nekem ennyire. -
Shing
őstag
-
bepken
veterán
nem tudom, hogy ez direkt, a demonstráció kedvéért volt e így scriptelve....de ezek az ellenek bizony mindig csak egy irányból jönnek :/
véleményem szerint ennek köze nincs a Diablo-hoz. (bár az is igaz, hogy én személy szerint a 3. résszel nem rondítottam a szép emlékeket...)
-
ermys
csendes tag
Ha már annyira a Diablo-hoz van hasonlítva, azért kíváncsi leszek ennek az újrajátszhatóságára és a karakterfejlesztés részére, mert szép nagyon a game, viszont egyelőre ennyi...

-
rodrigez
senior tag
Behalok, hogy a lassan 9 éve jött ki az első játék UE3-al és még mindig mit ki nem hoznak belőle.
Nyilván már jócskán meg van tuningolva, de akkor is vicces. Remélem rendesen optimalizálják, mert erre most én is nagyon rágerjedtem. 
-
pigster
senior tag
Jól néz ki. Ezen kívűl elég hamar megunhatónak tűnik. Főleg a hótt buta AI miatt.
-
banhammer
veterán
Tetszetos jatek.
-
Gyönyörű és ismerve az Unreal enginés játékokat, remélhetőleg nem kell erőmű sem hozzá. Rég nem kattantam rá ennyire ilyen típusú játékra, mint most erre

-
Helmoras
őstag
én biztos csapatnám ha jönne hozzánk

-
_ocsisajt
őstag
azert azt ne felejtsuk el, hogy ez inkabb H&S MMO... mindenki batran hasonlitja a diohoz(ami szimpla H&S), mas ligaban jatszik a ket game

-
Firebat
csendes tag
Számomra most ez jobbnak tűnik mint a Lineage Eternal ,de szerintem ez csak a kiszivárgott infók miatt lehet, talán előrébb is van a Lost Ark ..fejlesztésben. Úgy várom ezt a játékot ..hogy nagyon... Epikus játékmenet, szép grafika. Kell.
-
Pekkk
aktív tag
Ál leejtős, de ezt is tessenek megtekinteni. Nekem személy szerint jobban bejön mint a Lost Ark. Végre két játék, ami a D3 babérjaira törhet! Várós! A kettő közül legalább egy legyen ami odavág.
-
Ez már-már túl epikus

-
Shing
őstag
Látszik, hogy aprólékosan kidolgoztak mindent. Még hajózás is van... és ahogy töri elől a jeget az a kis hajó.
Na és akkor hol van még a hivatalos megjelenés, mi lesz még ebből a játékból... A skillrendszere is jobb mint a konkurenciáknak. Végre nem 4 skillből kell gazdálkodni. -
_ocsisajt
őstag
vegigneztem, tetszettek az otletes contentek meg minden, csak nekem ez annyira azsiai, hogy ejjj, de kar

-
törölt tag
Fura , hogy a Kaspersky blokkolja a játék koreai weboldalát .
Blocked by Web Anti-Virus
Reason: phishing URL -
Ellia
addikt
Diablo egy nyuszi ehhez képest
Nagyon durva, remélem ténylegesen jön egy normális kiadóval hozzánk is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Teljes mértékben levett a lábamról. Nem is emlékszem mikor tetszett meg játék nekem ennyire.

Na és akkor hol van még a hivatalos megjelenés, mi lesz még ebből a játékból... A skillrendszere is jobb mint a konkurenciáknak. Végre nem 4 skillből kell gazdálkodni.
Nagyon durva, remélem ténylegesen jön egy normális kiadóval hozzánk is