- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
demo játék gameplay live
-
elektrotank
aktív tag
Itt van a játék magyar feliratos bemutatója
-
DIMITRIUS
tag
Akit érdekel itt egy Magyar oldal a játékról.
www.lost-ark.hu -
.LnB
titán
Annyira szomorú leszek ha ez nem jelenik meg nálunk
Teljes mértékben levett a lábamról. Nem is emlékszem mikor tetszett meg játék nekem ennyire.
-
Shing
őstag
-
bepken
veterán
nem tudom, hogy ez direkt, a demonstráció kedvéért volt e így scriptelve....de ezek az ellenek bizony mindig csak egy irányból jönnek :/
véleményem szerint ennek köze nincs a Diablo-hoz. (bár az is igaz, hogy én személy szerint a 3. résszel nem rondítottam a szép emlékeket...)
-
ermys
csendes tag
Ha már annyira a Diablo-hoz van hasonlítva, azért kíváncsi leszek ennek az újrajátszhatóságára és a karakterfejlesztés részére, mert szép nagyon a game, viszont egyelőre ennyi...
-
rodrigez
senior tag
Behalok, hogy a lassan 9 éve jött ki az első játék UE3-al és még mindig mit ki nem hoznak belőle.
Nyilván már jócskán meg van tuningolva, de akkor is vicces. Remélem rendesen optimalizálják, mert erre most én is nagyon rágerjedtem.
-
pigster
senior tag
Jól néz ki. Ezen kívűl elég hamar megunhatónak tűnik. Főleg a hótt buta AI miatt.
-
banhammer
veterán
Tetszetos jatek.
-
Gyönyörű és ismerve az Unreal enginés játékokat, remélhetőleg nem kell erőmű sem hozzá. Rég nem kattantam rá ennyire ilyen típusú játékra, mint most erre
-
Helmoras
őstag
én biztos csapatnám ha jönne hozzánk
-
_ocsisajt
őstag
azert azt ne felejtsuk el, hogy ez inkabb H&S MMO... mindenki batran hasonlitja a diohoz(ami szimpla H&S), mas ligaban jatszik a ket game
-
Firebat
csendes tag
Számomra most ez jobbnak tűnik mint a Lineage Eternal ,de szerintem ez csak a kiszivárgott infók miatt lehet, talán előrébb is van a Lost Ark ..fejlesztésben. Úgy várom ezt a játékot ..hogy nagyon... Epikus játékmenet, szép grafika. Kell.
-
Pekkk
aktív tag
Ál leejtős, de ezt is tessenek megtekinteni. Nekem személy szerint jobban bejön mint a Lost Ark. Végre két játék, ami a D3 babérjaira törhet! Várós! A kettő közül legalább egy legyen ami odavág.
-
Rage47
veterán
Ez már-már túl epikus
-
Shing
őstag
Látszik, hogy aprólékosan kidolgoztak mindent. Még hajózás is van... és ahogy töri elől a jeget az a kis hajó.
Na és akkor hol van még a hivatalos megjelenés, mi lesz még ebből a játékból... A skillrendszere is jobb mint a konkurenciáknak. Végre nem 4 skillből kell gazdálkodni.
-
_ocsisajt
őstag
vegigneztem, tetszettek az otletes contentek meg minden, csak nekem ez annyira azsiai, hogy ejjj, de kar
-
törölt tag
Fura , hogy a Kaspersky blokkolja a játék koreai weboldalát .
Blocked by Web Anti-Virus
Reason: phishing URL -
Ellia
addikt
Diablo egy nyuszi ehhez képest
Nagyon durva, remélem ténylegesen jön egy normális kiadóval hozzánk is
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest