- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
igen, az h7 is trace volt (meg van meg par, jellemzoen 64k a 90es evekbol - talan a complexes volt az elso, ami igy beugrik). az ms fele rt is futhat minden kartyan, csak eppen az a kerdes, hogy milyen sebesseggel - az rtx az elso, amelyik elfogadhato sebeseggel kepes ra.
talaltam is egy listat [link]
Chrome Tomcat/Abaddon 4k 1995
Transgression Mfx 64k 12/1995
Chrome 2 Tomcat/Abaddon 4k 8/1996
Transgression 2 Mfx 64k 1/1996
Ah! Pulse 64k 3/1997
Uh! Pulse 64k 3/1997
Gamma Mfx 64k 6/1997
Just like antani Bug2Fix 64k 7/1997
I feel like I could Spinning Kids 64k 9/1997
Sink Pulse 64k 12/1997
Gamma 2 Mfx 64k 12/1997
Jive 2 Sublogic 64k 4/1998
Sviluppo insostenibile Spinning Kids 64k 12/1998
Taint (and old version) Spinning Kids 64k 3/1999
(Independent) Love Bong Contrast 64k 1/1999
Rubicon Suburban 64k 3/1999
Ray of light Magic and Schatz 4k 4/1999
joLLy apoLLo INF 64k 7/1999
Dallas Sublogic & Blocc 64k 9/1999
Rotation hyperboloid Muhmac/Freestyle 4k 10/1999
Slumpism Pathos 64k 10/1999
Rubicon2 Suburban 64k 2/2000
Heaven7 Exceed 64k 5/2000
Transgression 3 Mfx 64k 6/2000
Dast Power Rangers 64k 7/2000
Fresnel 2 Kolor 68k 1/2001[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
keembo
tag
Nincs hát, de raytrace akkor is. Ha jól rémlik az Exceed - Heaven Seven is használ sugárkövetést azoknál a tükröződő gömböknél. Mindegy, csak érdekességnek szántam az Absolute Territoryt, hogy lássák a kívülállók, hogy egy egyszerű jelenet is megeszi a VGAt reggelire, ha a VGA nincs erre (is) optimalizálva.
-
ddaydome
senior tag
Szia! Szerintem igyekezz, mert arra már épp jó a kártya, hogy lássad a benchmarkját, amit ugyan majd youtubeon is nézhetsz egy 2007-s kártyán vagy intel alap igp-n is.. Biztos jó lesz ez 5 év múlva, ha lesz pár majom, aki kifizeti érte a csilliós felárat.
Huhhh, de beszólnak majd nekünk ezért....😉[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Kolbi_30
őstag
Hát akkor már, megyek venni egy titant 😂😂
Már lesz egy progi ami használja is a ficsort 😂😂You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Dr. Akula
félisten
Ezt fillérekből is ki lehet hozni, 2 utasítás közé be kell rakni pár NOP-ot 10 perces ciklusokban. Ugyanazt tudja mint a réjtrész. Szétlassítja a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz Televan74 #17 üzenetére
Tuti nem rtx lesz hanem gtx. Rt-hez nagyon sovány lesz a 2060. Még 2080ti is az. De lehet Minecraft-hoz lesz RT fícsőr oda jó lehet.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
BiP
nagyúr
Én a mostani 6700K-val néztem kb. 1 éve, azzal sem volt gyorsabb.
Ha Te ilyet láttál, akkor vagy az emlékek szépültek meg (vagy az enyéim nem ) vagy lehet, hogy létezik olyan korai verziója a 3dmark06-nak, amiben még nem volt fixálva. (ez utóbbit nehezen tudom elképzelni).
A Whitepaper az 1.0.2-re vonatkozik. -
koko52
nagyúr
Tényleg, emlékszem 1-2 fps-em volt már nem tudom milyen procival.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
BiP
nagyúr
Ezen én is agyaltam már, amikor erősebb procim lett, mert mindig is megnéztem volna, hogy néz ki a jelenet valami épkézláb tempóval.
Aztán azt olvastam, hogy van benne valami korlátozás, sosem fog gyorsabban menniszerk: meg is van: [link]
"The CPU tests are run in fixed frame rate (2fps)
to make a more equal CPU load for all systems."[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Most az jutott eszembe, hogy a 3dmark06 cpu tesztjét meg olyan "keményre" csinálták, hogy bő 10 évvel később sincs olyan cpu ami legalább 25fps-el levetítené mégse kövezte meg őket senki
-
törölt tag
Kézi FPS számoló verseny, nevezési díj 1200 usd
Nem, nem ezt levédetem!
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Végre valami Raytrace-es futtatható cucc. Nem nagyon vagyunk elárasztva ilyenekkel.
(pl. a Star Wars-os liftes techdemóból is jöhetne egy futtatható változat, vagy a többi bemutatott nvidia cuccból.)
De a nagy szívfájdalmam még mindig, hogy a Design Garage NV techdemóból nem készült portolás az újabb kártyákra. Végre lenne hardver, ami értelmes tempóban kiszámolná, cserébe nem futtatható[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Tuti?
Tudtommal 2070 alatt nem lesz RTX, a 2060 mar mas GPU-ra epul, amiben nem lesz hardveres gyorsitas. Amugy sem lenne ertelme, hiszen eleg halovany sebessegre kepesek meg a 2x-3x gyorsabb GPUk is. Softwares fallback ha lesz, akkor az meg barmin lesz, csak minek.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
kikikirly
senior tag
30-as szériánál várhatóan a 3070-es kategória is megbirkózna a 4K felbontással.Ha nincs is mindenkinek 4K monitora,virtuális felskálázás elérhető DSR/VSR néven.RT-ve ellentétbe mindenhol látható javulást hoz.Alsó hangon 3 generációt bőven ráért volna ez a technológia.Célozható hardverek számát nem növeli,2080TI és a 3080 FullHD-n elbirja, fejlesztőként ezzel nem tudnék mit kezdeni.A szoftveres fejlesztéseket a piac magától is elvégzi, HA van van értelme. Battlefield 5-be felezi az FPS-t, elég megnézni az összehasonlító videókat,alig van különbség,és ami van az se befolyásolja a játék élményt. Shadow Of The Tomb Raiderbe gyertyás kisfiúnak RTX Off-ba nincs árnyéka,többi szereplőnek van, nagyitóval se biztos hogy észreveszed a különbséget.Eredmény szintén fele annyi FPS.Olyan látványos és világmegváltó eljárás miért van szükség ilyen trükkökre demonstráláskor???
[ Szerkesztve ]
-
schwartz
addikt
A sportkocsit sem szantani veszi az ember es az RTX-el sem erdekel a lebutitott geometria meg az alacsony felbontas .Foleg, hogy a 4k-t nyomatjak mar joideje, hogy az alatt nincs elet...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
Televan74
nagyúr
És ötödiknek beleszámolhatjuk a RTX2060 -s kártyát is jövőre.
Majd kíváncsiságból lefuttatom az RX580 -s kártyámon is,bár az eredmény előre megjósolható a béka segge alatti kategória, diavetítés szint.
Mindenbe beleugatok!!!
-
schwartz
addikt
Vajon mennyit tejelt az nv, hogy ne szerepeljen le teljesen a rejtreszing giforsz... Esetleg, a felbontas majd beloheto lesz 720p fole?
If he dies, he dies.
-
GreatL
őstag
Kint van az RTX Titan... mindegyik általatok említett cucc lelép 1 helyezést.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
-
jedis
senior tag
Hát mivel más kártyák per pillanat nem támogatják a sugárkövetést, így nem is lesz 3-adik helyezettől lejjebb. ............+
[ Szerkesztve ]
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
S_x96x_S
addikt
Természetesen az NVIDIA's GeForce RTX -es kártyák lesznek a legjobbak.
TOP3: GeForce RTX 2080 Ti; GeForce RTX 2080 ; GeForce RTX 2070Mottó: "A verseny jó!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Motoros topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest