Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
igen, az h7 is trace volt (meg van meg par, jellemzoen 64k a 90es evekbol - talan a complexes volt az elso, ami igy beugrik). az ms fele rt is futhat minden kartyan, csak eppen az a kerdes, hogy milyen sebesseggel - az rtx az elso, amelyik elfogadhato sebeseggel kepes ra.
talaltam is egy listat
[link]
Chrome Tomcat/Abaddon 4k 1995
Transgression Mfx 64k 12/1995
Chrome 2 Tomcat/Abaddon 4k 8/1996
Transgression 2 Mfx 64k 1/1996
Ah! Pulse 64k 3/1997
Uh! Pulse 64k 3/1997
Gamma Mfx 64k 6/1997
Just like antani Bug2Fix 64k 7/1997
I feel like I could Spinning Kids 64k 9/1997
Sink Pulse 64k 12/1997
Gamma 2 Mfx 64k 12/1997
Jive 2 Sublogic 64k 4/1998
Sviluppo insostenibile Spinning Kids 64k 12/1998
Taint (and old version) Spinning Kids 64k 3/1999
(Independent) Love Bong Contrast 64k 1/1999
Rubicon Suburban 64k 3/1999
Ray of light Magic and Schatz 4k 4/1999
joLLy apoLLo INF 64k 7/1999
Dallas Sublogic & Blocc 64k 9/1999
Rotation hyperboloid Muhmac/Freestyle 4k 10/1999
Slumpism Pathos 64k 10/1999
Rubicon2 Suburban 64k 2/2000
Heaven7 Exceed 64k 5/2000
Transgression 3 Mfx 64k 6/2000
Dast Power Rangers 64k 7/2000
Fresnel 2 Kolor 68k 1/2001 -
keembo
tag
Nincs hát, de raytrace akkor is. Ha jól rémlik az Exceed - Heaven Seven is használ sugárkövetést azoknál a tükröződő gömböknél. Mindegy, csak érdekességnek szántam az Absolute Territoryt, hogy lássák a kívülállók, hogy egy egyszerű jelenet is megeszi a VGAt reggelire, ha a VGA nincs erre (is) optimalizálva.
-
ddaydome
senior tag
Szia! Szerintem igyekezz, mert arra már épp jó a kártya, hogy lássad a benchmarkját, amit ugyan majd youtubeon is nézhetsz egy 2007-s kártyán vagy intel alap igp-n is..
Biztos jó lesz ez 5 év múlva, ha lesz pár majom, aki kifizeti érte a csilliós felárat.
Huhhh, de beszólnak majd nekünk ezért....😉 -
Kolbi_30
őstag
Hát akkor már, megyek venni egy titant 😂😂
Már lesz egy progi ami használja is a ficsort 😂😂 -
Dr. Akula
félisten
Ezt fillérekből is ki lehet hozni, 2 utasítás közé be kell rakni pár NOP-ot 10 perces ciklusokban. Ugyanazt tudja mint a réjtrész. Szétlassítja a gépet.
-
BiP
nagyúr
Én a mostani 6700K-val néztem kb. 1 éve, azzal sem volt gyorsabb.
Ha Te ilyet láttál, akkor vagy az emlékek szépültek meg (vagy az enyéim nem) vagy lehet, hogy létezik olyan korai verziója a 3dmark06-nak, amiben még nem volt fixálva. (ez utóbbit nehezen tudom elképzelni).
A Whitepaper az 1.0.2-re vonatkozik. -
-
-
BiP
nagyúr
Ezen én is agyaltam már, amikor erősebb procim lett, mert mindig is megnéztem volna, hogy néz ki a jelenet valami épkézláb tempóval.
Aztán azt olvastam, hogy van benne valami korlátozás, sosem fog gyorsabban menniszerk: meg is van: [link]
"The CPU tests are run in fixed frame rate (2fps)
to make a more equal CPU load for all systems." -
Most az jutott eszembe, hogy a 3dmark06 cpu tesztjét meg olyan "keményre" csinálták, hogy bő 10 évvel később sincs olyan cpu ami legalább 25fps-el levetítené
mégse kövezte meg őket senki
-
törölt tag
Kézi FPS számoló verseny, nevezési díj 1200 usd
Nem, nem ezt levédetem!
-
BiP
nagyúr
Végre valami Raytrace-es futtatható cucc. Nem nagyon vagyunk elárasztva ilyenekkel.
(pl. a Star Wars-os liftes techdemóból is jöhetne egy futtatható változat, vagy a többi bemutatott nvidia cuccból.)
De a nagy szívfájdalmam még mindig, hogy a Design Garage NV techdemóból nem készült portolás az újabb kártyákra. Végre lenne hardver, ami értelmes tempóban kiszámolná, cserébe nem futtatható -
Cathulhu
addikt
-
kikikirly
senior tag
30-as szériánál várhatóan a 3070-es kategória is megbirkózna a 4K felbontással.Ha nincs is mindenkinek 4K monitora,virtuális felskálázás elérhető DSR/VSR néven.RT-ve ellentétbe mindenhol látható javulást hoz.Alsó hangon 3 generációt bőven ráért volna ez a technológia.Célozható hardverek számát nem növeli,2080TI és a 3080 FullHD-n elbirja, fejlesztőként ezzel nem tudnék mit kezdeni.A szoftveres fejlesztéseket a piac magától is elvégzi, HA van van értelme. Battlefield 5-be felezi az FPS-t, elég megnézni az összehasonlító videókat,alig van különbség,és ami van az se befolyásolja a játék élményt. Shadow Of The Tomb Raiderbe gyertyás kisfiúnak RTX Off-ba nincs árnyéka,többi szereplőnek van, nagyitóval se biztos hogy észreveszed a különbséget.Eredmény szintén fele annyi FPS.Olyan látványos és világmegváltó eljárás miért van szükség ilyen trükkökre demonstráláskor???
-
schwartz
addikt
A sportkocsit sem szantani veszi az ember es az RTX-el sem erdekel a lebutitott geometria meg az alacsony felbontas .Foleg, hogy a 4k-t nyomatjak mar joideje, hogy az alatt nincs elet...
-
Televan74
nagyúr
És ötödiknek beleszámolhatjuk a RTX2060 -s kártyát is jövőre.
Majd kíváncsiságból lefuttatom az RX580 -s kártyámon is,bár az eredmény előre megjósolható a béka segge alatti kategória, diavetítés szint.
-
schwartz
addikt
Vajon mennyit tejelt az nv, hogy ne szerepeljen le teljesen a rejtreszing giforsz... Esetleg, a felbontas majd beloheto lesz 720p fole?
-
GreatL
őstag
Kint van az RTX Titan... mindegyik általatok említett cucc lelép 1 helyezést.
-
S_x96x_S
addikt
Természetesen az NVIDIA's GeForce RTX -es kártyák lesznek a legjobbak.
TOP3: GeForce RTX 2080 Ti; GeForce RTX 2080 ; GeForce RTX 2070
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest