Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Fitzgerald #4 üzenetére
Nem tudom melyik marha volt náluk, aki fejében megfogant, hogy na ez biztos jó ötlet lesz PC-re kiadni, biztos örülni fognak neki. Sztem akkora bukás lesz mint egy 4 emeletes panelház.
-
Fitzgerald
veterán
Néztem a csatornájukat, főleg Switch-re meg mobilra fejlesztenek. Ez mindent megmagyaráz.
-
wolfman
veterán
Picit szomorú, hogy anno úgymond AAA cím volt a JA első két része, ma meg Indie játékként indul. Én nagyon vártam egy új részt belőle, de így erősen be van határolva a lehetőségel kistája, a grafikáról nem is beszélve.
-
Fitzgerald
veterán
Mobil játéknak még szódával elmenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Könyvajánló
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Eladó számítógép
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 13700 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest