- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
Szia!
Egy tényezőt vegyél figyelembe, még pedig azt hogy a kor előrehaladtával romlik a hallás! Pl én 37 évesen nem hallok 12 Khz felett. Szóval egy ponton el kell fogadni hogy ahogy idősödsz annál rosszabb a hallásod és ha 20 millióért veszel Hi Fi t akkor se lesz olyan mint régen.
Egy fiatal 18 év alatti, jobban élvez egy metál zenét vagy technot mert élvezi a szép cineket ahogy szisszen és csillog, viszont egy idősebb csak csattogást vagy talán semmit se hall ezekből a magas frekvenciákból.
Ezért hülyeség ez a 192 meg 384 Khz mintavételezés, közben meg írtam pl én 12 Khz felett nem hallok. Egy 60 év körüli ember 8 Khz körül hall maximum.
Szerintem az igazi erősítő toroid trafóval van szerelve és a hangfalak amin hallgatod minőségi hangváltóval van szerelve. Pl nem tartalmaz elektrolit kondenzátort csak bipoláris fóliát. A magas pedig selyem dóm sugárzó, nem pedig titán meg más hasonló fém!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Halihó!Elképesztő dolog. A boga Úristennek se tudok nyugton maradni, mindig vágyom a jobbra, szebbre. Még ha anyagilag...
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Disney+
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Politika
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest