- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Már bocsánat de szerintem annyira nem ízléses. A széptől is messze van. Inkább újdonságnak neveztem volna el mintsem ízlésesnek, de ízlések és pofonok
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
fatpingvin
addikt
válasz Aprósólyom #19 üzenetére
a kondizás olyan szempontból nem hülyeség, hogy minél hosszabb a kábel, annál nagyobb feszültség esik rajta ilyen áramok bellett, arról nem beszélve hogy a toldásnál mindenképpen lesz egy kisebb feszültségesés. így nem hülyeség a közvetlenül a kártyába menő csatlakozóra rátenni pár lowESR kondit.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Aprósólyom
addikt
Talán a legfontosabb kimaradt:
"Multiple solid-state capacitors filter the power source before it reaches the graphics card, improving stability and reducing ripple and noise."Hát...?! Állítólag ezek a bestiák 1-2 tized ms ideig igényelnek 600 watt feletti teljesítményt alkalmanként, úgyhogy pár tápegységhez jó lehet. Bár ettől még nem nehezen kapná meg a PH! Ajánlott plecsnit ilyen árcédula mellett.
De azt is nehezen tudom elképzelni, hogy akinek 3090 Ti van a gépében, annak ne lenne valamilyen fullos tápja.
Bár lehet az ilyen már csak azért is poénból megveszi, mert neki olyan ez a tétel, mint nekem a kávé a sarki kávézóban: nem oszt-nem szoroz: Miért ne, ha nem fáj anyagilag és megkívánom. Nincs új a nap alatt, valakinek a napi étkezés a probléma, másnak meg az Új Bentley egyedi színösszeállítása.Jevons paradox
-
podtibi
senior tag
válasz Dragon3000 #16 üzenetére
Szerintem beleveheted a 3080ti-t is. Az bőven elég a 3090/ti-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
Ezt inkább rád bízom.
-
podtibi
senior tag
válasz fatpingvin #15 üzenetére
Jó. Ez tény. De valakinek meg a pénz dukál és nem az egyszerűség.
Ezt inkább rád bízom.
-
Dragon3000
veterán
válasz fatpingvin #15 üzenetére
Ez most olyan, hogy 3090 helyett minek 3090ti, ahol a 3090 kevés, ott a 3090ti is az lesz közben meg több százezerrel többe kerül.
-
fatpingvin
addikt
átfogalmazom: nem tudom elképzelni azt az élethelyzetet, hogy egy tápátalakítóért, ami ugyebár csak egy kazalnyi vezeték, indokolt legyen 20k-t kiadni. a harmadából összerakom magamnak itthon, páka van, normális drót van, csatlakozót lehet venni...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
podtibi
senior tag
válasz fatpingvin #7 üzenetére
Egy új táppal akkor is drágábban jössz ki szerintem. A másik helyzet hogy ez is drága, még ha durván is.
Ezt inkább rád bízom.
-
Egy nagy zöld földgömb meg egy Greta Thunberg approved plecsni kéne csak rá.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Semplar
őstag
Guszta az a bemenő 32 szál. Még jó, hogy erre nem kell meltdown/spectre patch.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
veterán
Hát a világítás nagyon kellett rá.
duree54
-
tserrof77
őstag
válasz fatpingvin #4 üzenetére
Hasonlóan, mint pl a propelleremblémás autóknál. Van pénzed majomra, legyen banánra is.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
DiamondBack
senior tag
A réginek még láttam értelmét, ennek már nem igazán.
-
addikt
Ez lenne az ízléses megoldás?
Konkrétan a saját fotójukon is úgy néz ki az egész mintha odahányták volna...
ha nem rendelkeznénk 16-tűs PCI Express tápcsatlakozót biztosító tápegységgel
Aki erre a pár hónapra megvette a 3090Ti-t, úgy ,hogy jön a következő gen, az vegyen mellé olyan tápot ,hogy ne kelljen ilyen átalakítókkal bohóckodnia.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
fatpingvin
addikt
válasz LamerGyuri #2 üzenetére
a hozzáadott értékéhez képest élek a gyanúperrel hogy nem arányos az árazás...
--ka: de, végigolvastam és így sem sikerült megértenem hogy erre épeszű ember miért költene pénzt...
-
senior tag
válasz fatpingvin #1 üzenetére
"..., mert?"
Mert, ízléses. Már a címet sem sikerül elolvasni? Kép alapján kommentelsz?
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
LamerGyuri
senior tag
válasz fatpingvin #1 üzenetére
...világít. Nem elég? Mit kell mindenbe belekötni?
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
fatpingvin
addikt
és ez azért jobb egy egyszerű drótnál, mert...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest