Hirdetés

Az EVGA mottója: még szebb kábelmenedzsment és "tisztább" energia

Az amerikai vállalat üdvöskéje segít rendet vágni a vezetékdzsungelben, továbbá még tápegységünk 12 voltos ágát is szűri.

Hirdetés

Azok a felhasználók, akik kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy gépük belsejében katonás rend uralkodjon, és a légáramlatok minél akadálymentesebben haladjanak, biztosan örömmel fogadják az EVGA újdonságát, a PowerLinket, mely eszköz lehetővé teszi, hogy grafikus vezérlőnk PCI Express tápcsatlakozóit a kártya tetejéről annak oldalsó, alacsonyabban fekvő részére vezessük át. A tartozék 8, illetve 6 tűs csatlakozóit egy sín mentén tudjuk megfelelő pozícióba állítani, de szükség esetén az egyiket el is távolíthatjuk teljesen.


[+]

Az előző bekezdésben szereplő "újdonság" kifejezés nem volt teljesen helytálló, hiszen néhány évvel ezelőtt már találkozhattunk az adapterrel, csak az újabb revízió (600-PL-2816-LR) kompatibilis a legtöbb új EVGA videokártyával is - erről az alábbi oldalon van egy lista.


[+]

Még egy funkciója van a szerkezetnek, mégpedig az, hogy két kondenzátor segítségével csökkenti a VGA által kapott, 12 voltos ágon közvetített feszültség hullámzását és zaját. A gyártó végezte mérésben a PowerLink nélkül lejegyzett feszültség Peak-to-Peak értéke 1,008 voltnak bizonyult, ami a PowerLinket használva 0,728 voltra mérséklődött; ha a dolog nem is váltja meg a világot, azért mindenképpen kellemes plusz.


[+]

A kis ketyere itthon is megvásárolható, bár nem kifejezetten olcsó, hiszen mintegy kilenc-tízezer forintot kérnek érte a pénztárnál.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Előzmények

Hirdetés