Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz #22145024 #40 üzenetére
Igen fogad mSATA-t. Van benne 1 full és 1 feles slot...de többnyire játszani kell a WLAN,WWAN...stb kártyákkal, hogy melyiket hová teszed...általában valamelyik kiesik a gép ből.
Ja és nem tudsz róla bootolni...vagy csak trükkel...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Buci21
addikt
Figy, attól függ h csak játék-e amire kell... ha csak játszol akk egy Phenom II X4 vagy egy hasonló v picit erősebb i5 is elég, sőt, mint láthattuk, legtöbbször az i3 is (néha elfogy azért)
Nameg szerintem elég most egy i5, és inkább egy combosabb VGA, 4 maggal nehezen lesz CPU limites bármelyik játék is, max 1024*768-as felbontáson, de ott is a különbség h 200 vagy 250 FPS vagy ilyesmi.VGA-limit jelentése: elfogy a grafikus kártya ereje, ő a szűk keresztmetszet
CPU-limit: u.a. csak a procivalalapvetően ha egy játék már VGA-limites, akkor elég erős processzort választottál, a későbbiekben egy ideig nem lesz vele gond
(nem hülyének nézni akarok senkit, csak tisztázni)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez milyen durva már. Kihagyják i7-990X-et a felsorolásból?
Amúgy 32500 pont.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
JanR
addikt
A myaudio tabletei tetszenek Lassan egy ilyesmi kütyüre is be kéne ruháznom.
-
törölt tag
Az a t420-as nagyon ott van. Lehet ezekbe még pluszba mSATA-s SSD-t tenni?
A 4 RAM foglalaltos asrock uATX deszkákba belemegy a G520-as pentium is?
-
JoeYi
őstag
myaudio series 9 tablet a honlapja szerint csak 1.08Ghz. Turkálni kéne vmi tesztet, mert érdekes darab
-
TGWH
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #36 üzenetére
Csak melegebb az alaphőfoka semmi vészes, valamelyik témában kihozták. De ha választani kéne, lehet rászánnék +8 ezret egy 3570K-ra. Ennyivel tényleg jobb is, újabb is.
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
stifi
senior tag
nekem t420si-m van
a sima t420-nak sokkal jobb a zsanérja, van benne top rollcage és sokkal jobb az üzemideje még 6 cellás akkuval is
a t420si-n van usb3 (ami egyébként szériahibás), könnyebb és vékonyabb, ezért választottamde akinek nagyon strapabíró eszköz kell, annak a mezei t420 való, az a 110k árkülönbség simán jó felár az intel SSD-re és a ci5 processzorra, mert ennyibe kerül ez a kettő a sima hdd és a ci3 ellenében.. (és cserébe masszívabb a ház)
[ Szerkesztve ]
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
nuke7
veterán
az ssd bitang jó áron van...
az új i5-ös procik mennyivel jobbak - ha csak a játékot nézzük - a régebbi i5-ös prociknál? (pl. i5-2500?)https://youtube.com/user/nuke7
-
Scoobyka
addikt
Akkumulátor (8000 mAh) azért az mar tiszteseges egy tabletben...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Tudnék válogatni.
Beindult az Ivy"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
TGWH
őstag
Hetes... én egy 5-ösről álmodozom XD
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
boeing
senior tag
Ahhoz képest hogy mondták hogy drágulni fognak a alaplapok nagyon baráti a Intel 7-es széria.
-
TGWH
őstag
válasz Destructo #22 üzenetére
Igen, nekem is megakadt a szemem +7 ezer, és kétszer akkora tárhelyet kapunk. Kérdés hogy ,,jó'' vagy ,,rossz'' chip van-e benne
Szerintem a procik közül kimaradt az i5 3570K, ami ~60 ezer forintos áron kapható. Ez is i5-ös, csak tuningos.
Asrock alaplapok is jónak tűnnek, határozottan javul a helyzet, csak még erősödjön a forint, és szeretett vezérünk és bandája se nyissa ki a száját, és egész jó helyzetben leszünk
-
bads1
aktív tag
Nincs ezzel gond hogy kiegészítetted, nyilván akinek vásárlási szándéka van jobban le fogja csekkolni a spec-et, akinek szüksége van FW-re meg eSATÁra az meg nyilván megveszi drágábban a T420at.
De ez a gép akkor is durván jó áron van, azért is emeltem ki, egy átlagusernek aki nem egy kommersz laptopot akar venni hanem minőséget a TP-k összes jóságával együtt annak bőven megteszi ez is úgy hogy nem kell 300 fölött kiadnia érte. -
XharX
aktív tag
Ezek az SSD árak tényleg tetszetősek. Remélem a Corsair Force családja is beáll ilyen szintre majd.
-
Destructo
senior tag
"OCZ a középkategóriás Agility 3 sorozatában 29 080 forintért adja a 120 GB-os modellt"
Iszonyat jó árban van.....
-
dbius
veterán
A cikkben említettnél jóval olcsóbban is lehet most találni ThinkPad t420si-t. Igaz, gyengébb procival van szerelve, de lényeges árkülönbség van a kettő között.
-
MrSealRD
veterán
(#11) lujó55 : Így van az is rendben van.
(#13) bads1 : Arra próbáltam rávilágítani, hogy valamivel több különbség van a két gép között mint azt első szuszra ideírtad...Az, hogy kinek mi, és mekkora érvágás azt egyénileg dönti el.
((( Az FW meg eSATA vs USB 3 pont akkor gáz, ha valakinek pont előbbiekből van megfelelő és azt hiszi, hogy pl egy hozzászólás alapján, csak a CPU kisebb....stb. ))))Ráadásul a 6 vs 9 cellás akku kérdéskör akkor gáz, amikor valaki megveszi a "bestbuy" si-t, majd rájön kb 0.5-1 év múlva, hogy nem tud bele 9 cellásat tenni, pedig kellene...
Tényleg elég olcsón lehet azt az si-t megvenni amit linkeltél, én nem is ellen beszélek, csak kiegészítettem a különbségeket amiket írtál, abból a célból, hogy esetleges apróságokon ne csússzon meg valaki azért mert félinformációt olvasott...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Spectrum
aktív tag
Hogy ha valaki nem akar tri-sli-t, quad-raidet, aztán tuningrekordot dönteni, annak simán elég a "drágább" asrock lap is? Pár éve egy ilyen felszereltségű lap már a top kategória volt..
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Én már annak örülnék a legjobban, ha a 256GB-os SSD-k lennének 30-40e Ft körül, remélem nem kell már sokat várni erre.
-
mghltm
addikt
válasz Whysperer #15 üzenetére
az egyik az ati crossfire tamogatasra utal, a masik a thx-re. magadat oltottad...
errol jut eszembe, miert nem amd crossfire-t irnak a lapokra? nem merik, mert hulyen nezne ki az intel deszkakon?!
t420: love at 1st sight
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Whysperer
addikt
Legnagyobb oltas. Asrock alatlap az elson ott figyel. ATI THX 8) felirat
8)ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
BYpsilon
csendes tag
"3600 wattórás akku" - nem lesz sok az kicsit?
-
őstag
30k-ért 120as SSD?
Lassan érdemes elmélyednem a témában,hogy tudjam melyiket érdemes választani.
Kár,hogy a T510-em csak sata2-es sebességet bír.Semper fi!
-
MrSealRD
veterán
Akku 9 helyett 6 cellás...
Nincs FireWire
Nincs eSATASzóval a bestbuy az relatív. Érdemes mindenkinek alaposan megnézni mi van a gépben mielőtt vásárol...Az kedvező ár sokszor kompromisszumokkal jár.
-
Akybron
aktív tag
-
bads1
aktív tag
ThinkPad T420 helyett T420si 110k-val olcsóbban. Csak prociban gyengébb és nincs benne SSD, viszont fél kilóval könnyebb kb.
Ez most a bestbuy. -
klepto
addikt
Engem leginkább a MyAudio Tablet 9 érdekelne, főként a konkurenciához (WayteQ, ConCorde, és POV) képest.
Árban, a 8Gb-s egy kutya a többivel, de a 16Gb tárolókapacitású tablet ára egyáltalán nem hangzik soknak főleg a POV gépéhez képest, és ebben legalább van BT, amit sokan hiányolnak a W, és a C gépekből
Várható erről a tabletről valamikor egy teszt?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
siva
aktív tag
válasz BlackPriest #1 üzenetére
Hát, ha nézel egy WD raptor 150 GB 30.785 Ft -ért 205.23 Ft/GB
és ezt
OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB 26.734 Ft 222.78 FT/GBnem sokat
minden csak összevetés kérdése
-
lujó55
addikt
válasz BlackPriest #1 üzenetére
"OCZ a középkategóriás Agility 3 sorozatában 29 080 forintért adja a 120 GB-os modellt"
Azért ezt sokan nem gondolták volna egy évvel ezelőtt -
BlackPriest
őstag
kíváncsi vagyok mikor lesz egy áron adott kapacitás mellett az ssd meg a hdd
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest