- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
Sziasztok!
Van valaki aki ilyen 27"-os monitort használ játékra?
Érdekelne hogy hogy vált be neki a monitor.Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
MeszesKPT
őstag
válasz Komplikato #28 üzenetére
Ez csak kis felbontásra igaz. 4K-n 1080Ti mellé is kell a G-Sync.
-
kerlac
őstag
Valóban, de egyelőre gtx 960-as kártyám van, a G-synchez nem illene egy erősebb kártya is?
Amit ítrál LG-t, hát ára is vaskosabb jóval
LG 32GK850G-B Gamer WQHD LED Monitor
Én ezt akartam venni, bár lehet, hogy a jelenlegi Benq monitorom is többet tud, csak kisebb?
-
Cassi
őstag
Ezek egyike sem G-Synces. Nvidiásoknak a mostani kínálatból az AOC AG271QG (ugyanezzel a panellel több gyártó is árul monitort) és az LG 32GK850G ajánlható, de ezek képminősége is csak kb. közepes. Ennyi pénzért elvárható lenne, hogy tudja a HDR-t is valamilyen közepes szinten (DisplayHDR 600 például).
-
Komplikato
veterán
-
kerlac
őstag
válasz #72042496 #23 üzenetére
Köszi, elolvastam, hát, nem jött meg a kedvem hozzá, pláne mert egy komoly ívelt, N.s. monitor már feltételezne egy komolyabb VGA-t, pl egy ASUS GeForce GTX 1070 Ti
ezeket néztem:
ívelt:
Samsung LC32HG70Q (16:9) Ívelt Gamer monitor
ASUS VA327H 31.5" Ívelt LED Monitor, Full HD, VGA, HDMI,
Keepout gaming LED monitor, Ívelt, 31.5", Full HD, FreeSync, 144Hznem ívelt:
ASUS VA327H Monitor
Samsung U28E570D 28" UHD LED Monitor -
törölt tag
Az LG-nek vannak sík paneles 32"-os 144/165 Hz-es monitorai. A G-Sync verzió tesztje alatti topikban írtam az enyémről pár dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
kerlac
őstag
Nézegettem 31,5 és 32"-os monitorokat, mindegyik ívelt... jó az, vagy miért jó? játékra, de nem csak játékra kellene...
-
ddekany
veterán
válasz -Skylake- #17 üzenetére
"nekem a 144hz nem jatekohoz kell, hanem azert ahogy egy bongeszoben a gorgetes kinez rajta"
Mindig vannak meglepő igények. De azért nem meglepő, hogy ezt nem célozzák meg. (Én meg általában lekapcsolok minden görgetési és egyéb áttűnési effektet, mert csak nyögvenyelőssé teszik (lassítják) a munkát.)
[ Szerkesztve ]
-
CzGöbe
tag
"az ember esetében a horizontális látómező két szem használatával maximálisan 200 fok, míg egy szemmel csak 160 fok. A két szem látóterének átfedése 120 fokos, 40 fok mindkét szemnél egyszemes látású marad" wikipédia
magyarán 200 horizontálisan 160 vertikálisan => 1,25:1 arány, nem 2:1[ Szerkesztve ]
#Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek, de mivel a föld ovális, éljenek a techno partyk tovább' is!
-
-Skylake-
addikt
1: gyakorlatilag semmit nem jatszok (heti 1x LoL nehany haverral) , nekem a 144hz nem jatekohoz kell, hanem azert ahogy egy bongeszoben a gorgetes kinez rajta.
2: ez nem tv meret. Tv meret az a 65" , egy 2x24" monitor setup teljesen altalanos munkahoz. En ugyan ezt akarnam, csak egyben es kicsit magasabban.
3: nekem azzal nincs gondom, hogy sok embernek 22"is eleg, de nekem nem. A bajom azzal van, hogy ameg 22-24-27"-bol akkora valasztek van, hogy tele lehet irni vele egy A4es fuzetet, addig 34" felett nincs semmi. Marpedig nekem boven elferne egy nagyobb panel , szeretnek is venni es ami a legfontosabb : ki is fizeznem, ha lenne. A kulcsszo a HA.Ez a hsz is olyan mint a tobbi, engedjuk mar el ezt a csakagamer vonalat. En dolgozok a szamitogepen nem jatszok, lenyegtelen mi fer bele a periferiaba, nem kell folyton minden pixelt latnom. Nem csak gamerek vannak a bolygon, a 144hz elonye pedig nem csak jatekoknal jon ki, hanem mindenhol.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Akula
őstag
Az a jó öreg 3.5-ös jack dugó
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Cs1csó
félisten
A 21:9-es képarány terjedhetne jobban gyakorlatilag ez 2:1-hez arány jelent ami szerintem az emberi látás anatómiájához is jobban passzol hiszen a két egyforma szemünk egymás mellett helyezkedik le tehát alapvetően mi emberek is "szélesvásznon" látjuk a világot kvázi 2:1 arányban.
-
Tyrel
őstag
Majdnem egyetértünk, én azt szoktam mondani hogy 30" felett van értelme hajlítani (tudom 30-as monitor nincs), képaránytól függetlenül.
Így pl. 32" 16:9 már hajlított, 29" 21:9 még nem. Legalább is nekem az a tapasztalat hogy így jó, konkrétan pont egy olyan monitorom van amiről betetted a képet, csak nem ez a "húzottszemű" változata hanem a 16:9-es (Z321QU).
Sokan fújnak a hajlítottra, de sztem egy bizonyos méret felett előnyös, még így is hogy sokat dolgozok is rajta. (mondjuk nem designer vagyok, csak visual studio fut)
Turenkarn
-
törölt tag
A júniusi összefoglaló alapján az AUO roadmapjén szerepel egy 43"-os 144 Hz-es panel, de nem ultrawide. Talán ez van a legközelebb ahhoz, amit szeretnél. Ennél több infóm nincs róla.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
En nem ertem hany evet kell meg varnom, hogy elfelejtsuk mar ezeket a kis paneleket. Eszebe jutahatna valakinek 144hz-es ultrawideot csinalni 40"felett. Konkretan mar lassan minden nap megjelenik egy uj monitor, de mindig ugy kezdodik hogy 27". 175ezer 27"os panel van mar, ez is csak n+1, ertelmes meretet meg nem gyart senkisem.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Fred23
nagyúr
A 27"-os bejön, itt nem zavar, hogy ívelt (mobiloknál viszont kábé vegye a kukkerót Samsung a szájába az S8 és S9 hajlított kijelzője miatt); 144Hz meg VA panel, szóval jöhet!
-
arnoldito
senior tag
Jó lenne ha 32" kiadnának sima flat monitort is, mert nem akar mindenki ívelt monitort bámulni....
-
Duck663
őstag
Ez abban az ívben mehet a ...... amekkora a kijelző íve. FLAT MONITOROKAT KÉRÜNK!!!
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Mamuska
őstag
Valami dizájnos talpat csinálhatnának már, mert ez nagyon gagyi.
-
Tyrel
őstag
Hová lett a FreeSync?... Vagy ez nem a CHG70 széria utódja?...
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest