- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
uki
aktív tag
Nem teljesen ertem mit szeretnel mondani, de sztem - ahogy mar itt feljebb tobben leirtak - a Surface book egy laptop/notebook amit lehet hasznalni tabletnek is (de nem ez a fo funkcioja es nem is olyan jo benne mint egy tablet) amig a Surface pro egy tablet amire lehet tenni billentyut, de attol meg nem lesz olyan mint egy laptop.
A surface mellett amugy lenovo/ibm laptopokat is hasznalok/hasznaltam, kb az egesz T szeria megvolt a T41 ota es van a Surface Book olyan laptop (sot) mint barmelyik T sorozatos lenovo.
-
uki
aktív tag
Az persze megint mas kerdes hogy sztem a w10 (az appjaival egyutt) tablet modban egy vicc akar az ios-hez akar az androidhoz kepest. Nekem annak idejen destop windows kellett minosegi "vasba" csomagolva amit ha kell tudok tablet modban hasznalni. Erre sztem tokeletes a Surface book. (Igen, tudom vannak fele ennyiert is hasonlo megoldasok.)
-
uki
aktív tag
Azert nagyon mas hogy egy rendes vilagitos billentyut kapsz (amiben extra akksi meg akar dedikalt vga is van) vagy csak egy hozza csatolhato smart covert ami billentyukent is hasznalhato. Ahogy feljebb egy kollega is irta, a Surface pro egy tablet amihez lehet billentyut (smart covert) csatlakoztatni, a Surface book meg egy laptop amit lehet tabletkent is hasznalni.
Tabletkent tenyleg nem tul acelos az uzemideje (kb 2 ora remlik most fejbol), de ez elsosorban egy teljes erteku laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest