Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
uki
aktív tag
Nem teljesen ertem mit szeretnel mondani, de sztem - ahogy mar itt feljebb tobben leirtak - a Surface book egy laptop/notebook amit lehet hasznalni tabletnek is (de nem ez a fo funkcioja es nem is olyan jo benne mint egy tablet) amig a Surface pro egy tablet amire lehet tenni billentyut, de attol meg nem lesz olyan mint egy laptop.
A surface mellett amugy lenovo/ibm laptopokat is hasznalok/hasznaltam, kb az egesz T szeria megvolt a T41 ota es van a Surface Book olyan laptop (sot) mint barmelyik T sorozatos lenovo.
-
uki
aktív tag
Azert nagyon mas hogy egy rendes vilagitos billentyut kapsz (amiben extra akksi meg akar dedikalt vga is van) vagy csak egy hozza csatolhato smart covert ami billentyukent is hasznalhato. Ahogy feljebb egy kollega is irta, a Surface pro egy tablet amihez lehet billentyut (smart covert) csatlakoztatni, a Surface book meg egy laptop amit lehet tabletkent is hasznalni.
Tabletkent tenyleg nem tul acelos az uzemideje (kb 2 ora remlik most fejbol), de ez elsosorban egy teljes erteku laptop.
-
balaaazs
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő