- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
unrealnoise #287 üzenetére
Amire válaszoltál egy nagy hülyeség, de amit te írsz is az.
A konzol konzol, a pc meg pc . Ennyi.
Pc-hez nem árt érteni egy jó erős alap fokon, és nincs semmi probléma. Max a játékokat írják át rá xarul.
Konzol meg zárt rendszer arra muszáj megírni a játékot hogy minden gond nélkül menjen az más kérdés hogy csak 30 fps-ekre képesek a címek rajtuk.De ha beton stabil akkor az ember el van vele tv-n mert nem olyan zavaró .
Én pc-párti vagyok. Mert sok mindent lehet vele csinálni, meg lehet alakítani az ember kénye kedve szerint.
Konzol meg csak letéve a tv- mellé aztán porosodik meg beteszi az ember a lemezt aztán kikapcsolódik .
(bár most nincs konzolom ) régen gyerekként élveztem haverokkal xbox ps, 360-ps3 ig volt is minden.De maradtam a pc-nél . Mert szabad , jobb , erősebb. Persze alapszinten érteni kell hozzá, meg pénzt kell rá költeni időnként.
Azon tudok kiakadni mikor ismerőseim is mondják hogy de gyors de fasza a géped... -.- hát meg van az oka... nem azért az mert varázsló vagyok, hanem mert egy csomó pénzbe volt, meg szoftveresen is rendbe van , karban van tartva.
Fut az eredeti, fut a virágbolti, szépen gyorsan indul minden, halk , hűvös, széplehet szét kapni , össze rakni szórakozni a kábelmenedzsmentel, az alkatrészek, takarítgatásával, biosba dúrkálgatással, egyszerűen más liga .
Új hozzászólás Aktív témák
ph A PlayStation 4 Slim és Pro modelleknek nehéz lesz ellenfelet állítani.
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Eladó iPhone 12 pro 128Gb
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest