- Dell notebook topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez kb. sohasem fog elkészülni. Három éve már majdnem kész van a Xen, az alap azalatt sokat fejlődött, az tény, de én kétlem, hogy valaha elkészül a vége (két éve megvettem, mert tetszett az ingyenes, és támogatni akartam a fejlesztést).
A cikkhez pedig: mikor anno 2002 tájékán kipróbáltam, nagyon hamar leraktam, mert "miezmár?" nézés közepette azon gondolkodtam, hogy hol a fenében vagyok, mit kellene csinálnom. Hozzá voltam, szokva, hogy van egy felvezetés, vannak célok (küldetések), esetleg térkép is, de itt semmi sem volt. Hosszú évek után kezdtem neki, mikor kijött a Half Life: Source, és imádtam. Ekkor vettem elő a Blue Shiftet, de az Opposing Force kimaradt. A második részt nagyon vártam, mihelyt kijött, már járt is körbe a virágbolti változat (amiben az AI többször "megfagyott", emiatt elég nehezen sikerült kijátszani). 2013 január 5.-én, a Téli várás végén vettem meg az Orange Boxot, újra végigtoltam az összes részt, és azóta még jópárszor. A második rész és az epizódok egy remekmű lett, és ezért el is mehet a sunyiba a Valve, mert a sztorit illett volna lezárni...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Alig hisszük el, de nem kevesebb mint két évtizeddel ezelőtt jelent meg a gamer világ egyik legismertebb FPS sorozatának első része.
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Diablo IV
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest