- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
Most töltöm a PS5-re de csak a PS4-es verzió tudtam letölteni ami 62.646GB.
letöltésnél csak ezt lehet leszedni: Call of Duty Black Ops Cold War - Free Access Week - PS4
-
pauliboy23
senior tag
válasz
Nuada herceg #19 üzenetére
Az mw tényleg jobb volt. Tavaly a sledgehammer games fejlesztése jelent volna meg, és csak idén a treyarch-os, ez az 1 év meg is látszik rajta. Elvileg idén jön a sledgehammer játéka.
-
Nuada herceg
őstag
Előzőleg kipróbáltam, nekem nagyon nem jött be. A töltéseket , meg a menüt,beállításokat , illetve az ezekkel eltöltött időt nem számolva kb. 5 percet sem játszottam vele. Az MW után nekem annyira "gagyinak" tűnt. Nyilván ez egy szubjektív dolog/vélemény és nem is hagytam neki elég időt. De az MW már ennyi idő után is rabul ejtett. Szerintem a grafika visszalépés... Az egész menü,annak kinézete. Valahogy itt az jön le, hogy gyors mégegy rész meglegyen és a kötelező le van tudva. Inkább fejlesztették volna még az MW-t, vagy oda tolták volna a plusz tartalmakat. Na de ez van. Lehet hogy másnak meg tetszik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rohadjak meg én adnám. Ismersz én anno mondtam is, hogy semmi bajom nem volt az ugrabugrás COD-okkal.
(Infinite Warfare meg számomra egyik legkirályabb sztorit adta)
k-adi:
Egyelőre csak pletykák vannak, de pár hét múlva úgyis kiderült. Tavasszal jönnek mindig első COD leakek. (chipses zacsiból, üditős üvegről, poszterről. stb.
)
-
ledgeri
nagyúr
Mekkora a letölthető pakk?
-
Találtgyerek
veterán
Sajnos nekem pont nem lesz jó ez az egy hét.
Az előző ingyenes héten nagyon élveztem a játékot.
-
Micsurin
nagyúr
Hmm ilyen nagyot ment az MW után?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
HELLAFLUSH #1 üzenetére
Igen, de azért külön beleírtam a végére.
-
HELLAFLUSH
őstag
minden platformon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Limitált hozzáférést kapunk a többjátékos módhoz, valamint a friss Outbreakhez.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One mobilszolgáltatások
- Google Chrome
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest