- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
Most töltöm a PS5-re de csak a PS4-es verzió tudtam letölteni ami 62.646GB.
letöltésnél csak ezt lehet leszedni: Call of Duty Black Ops Cold War - Free Access Week - PS4
-
pauliboy23
senior tag
válasz
Nuada herceg #19 üzenetére
Az mw tényleg jobb volt. Tavaly a sledgehammer games fejlesztése jelent volna meg, és csak idén a treyarch-os, ez az 1 év meg is látszik rajta. Elvileg idén jön a sledgehammer játéka.
-
Nuada herceg
őstag
Előzőleg kipróbáltam, nekem nagyon nem jött be. A töltéseket , meg a menüt,beállításokat , illetve az ezekkel eltöltött időt nem számolva kb. 5 percet sem játszottam vele. Az MW után nekem annyira "gagyinak" tűnt. Nyilván ez egy szubjektív dolog/vélemény és nem is hagytam neki elég időt. De az MW már ennyi idő után is rabul ejtett. Szerintem a grafika visszalépés... Az egész menü,annak kinézete. Valahogy itt az jön le, hogy gyors mégegy rész meglegyen és a kötelező le van tudva. Inkább fejlesztették volna még az MW-t, vagy oda tolták volna a plusz tartalmakat. Na de ez van. Lehet hogy másnak meg tetszik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rohadjak meg én adnám. Ismersz én anno mondtam is, hogy semmi bajom nem volt az ugrabugrás COD-okkal.
(Infinite Warfare meg számomra egyik legkirályabb sztorit adta)
k-adi:
Egyelőre csak pletykák vannak, de pár hét múlva úgyis kiderült. Tavasszal jönnek mindig első COD leakek. (chipses zacsiból, üditős üvegről, poszterről. stb.
)
-
ledgeri
nagyúr
Mekkora a letölthető pakk?
-
Találtgyerek
veterán
Sajnos nekem pont nem lesz jó ez az egy hét.
Az előző ingyenes héten nagyon élveztem a játékot.
-
Micsurin
nagyúr
Hmm ilyen nagyot ment az MW után?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
HELLAFLUSH #1 üzenetére
Igen, de azért külön beleírtam a végére.
-
HELLAFLUSH
őstag
minden platformon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Limitált hozzáférést kapunk a többjátékos módhoz, valamint a friss Outbreakhez.
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest