- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
SunMount3r #13 üzenetére
2011-12-es kiadas ha jol emlekszem.
Mel Stories-t nem jatszottam meg ki (megakadtam mar regebben, na meg nem is foglalkoztam vele) igy nem tudom, hogy lehetseges-e a folytatasa.
-
VinoRosso
veterán
meh. Grafikai origának néz ki minimális játéktartalommal. A tenger és az égbolt tényleg jó, de inkább akkor csináljanak valamilyen vizualizációt és ne adják el játéknak, ami nem az.
-
SunMount3r
nagyúr
Hát ez azért elég fapados. Még 3-4 puzzle-ig elmegy, de utána már kiüt a grafika sivársága.
Egyébként a Portal: Thinking With Time Machines is hasonló 1 személyes co-op puzzle lett. De itt is inkább a koncepció az érdekes, mint a megvalósítás... Pár pálya után simán meguntam...
De egy Mel Stories 2-ért még külön fizetnék is, ha kell, csak jönne valami hasonlóan patent színvonalon...
-
zseko
veterán
Bevallom, én alig vártam, hogy vége legyen a videónak
A zenétől a végén már majdnem befordultam
, nekem rettentően irritáló, és az eennnyiiree laaassúúú semmitmondó játékmeneteket sem szeressem. Nyugodtan lehetett volna pörgősebb, jót tett volna neki, teljesen felesleges volt 13 percig elhúzni. Ettől eltekintve várós, végre megint egy nem megszokott sablonos játék
-
huskydog17
addikt
A játék brutális látványt nyújt, ami nem csoda, hiszen ex-Futuremark emberkék készítik. Írtam a játék technikai részéről egy apró szösszenetet ha valakit érdekel.
Amúgy szerintem nagyon jó hangulata van, nagyon remélem, hogy a 6 évnyi fejlesztés meg fog nekik térülni!
-
Spet
addikt
Megleltem!
-
Spet
addikt
válasz
SunMount3r #5 üzenetére
Pasz sehol sem lelem.
Azonnali jatekos kerdesek topikba is feltettem a kerdest, hatha valakinek eszebe jut.
(nem, nem talos, meg azelott keszult)
-
Freddzger
csendes tag
#4 #5:
Nem a Talos principle-re gondolsz? Ebben volt lehetőség "felvételt" készíteni magadról, és visszajátszva magaddal co-opolni, és minden pálya egy új (és néha nem is annyira egyszerű) puzzle. -
SunMount3r
nagyúr
Tetszik a stílus és a hangulat is és hogy ugye alapból egy puzzle. A videó elején elbizonytalanodtam, hogy ez akkor mégis micsoda, mit és hogyan is kellene benne akkor csinálni. De a végére csak összejött a megoldás és hála istennek kb. az a mechanika amit a korábbi videók is sugalltak, csak ezzel 4x-eri replikálhatósággal zavartak kicsit össze.
(#3) Spet: Szerintem se fojtsd magadba sokáig a megfejtést...
-
Chapel
addikt
Hiába hosszú a gemaplay, nem tudom hova tenni...de a vízalatti világgal megtoldott játékmenet tetszik, meglássuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest