- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistixx
tag
Csak alátámasztani tudom a teszt eredményét, mert én is Naga tulajdonos vagyok és eddig a Wow-tól a Bf3-át a Dio3-ig mindenben megállta a helyét. Legalábbis nálam. Ja és 13-ért lőttem itt aprón újonnan.
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
raziel01
veterán
Logitech G400 a nyerő, nem az ilyen pistike design egerek.
-
skydragon
tag
a legrondább egerek versenye is lehetne ez a razer nem rossz bár anyit nem ér főleg az a bumfodi style nem jön be inkább akkor az a cobra vagy mi.
-
Beri78
őstag
hát nem ezek közül fogok választani....
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Pixelmaster
tag
fúj de rondák
logitech performance MX darkfield legjobb-=The digital artist of the darkside=-
-
Madn!ght
addikt
válasz Pixelmaster #5 üzenetére
Korábban nálam is megfordult pár gamer egér, de a legjobban a Razer Deathadder jött be eddig, melyet immár 5. éve nyúzok.
Ezek közül talán a Roccat Savu-t tudnám elképzelni, hogy kényelmes lenne számomra. Mondjuk a 20k-s árakkal kicsit el vannak tévedve...
-
albert8
veterán
Razer, Roccat 5-ös, bár az a sok gomb nem nagyon értem. minek?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
.mf
veterán
Köszönöm a cikket, mai betevő röhögés megvolt. Azzal a Hellionnal valakinek nagyon elgurult a gyógyszere.
Még mindig MX518.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
enginev3.0
félisten
itt is sokáig marad még a G9x
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
senki nem mondta hogy ilyen egér nélkül használhatatlan, játszhatatlan. ahogy gépelhetsz vakon 10 ujjal egy ezer éves billen is. ez egy olyan extra, amit az ilyen játékok szerelmesei ha akarnak megfizethetnek, cserébe gyorsabb, kényelmesebb lehet helyenként az irányítás, és akár egy kis legális előnyhöz is juthatnak (pl több akció egy bombnyomásra...) lehet élni nélküle is, nem alapkövetelmény. opcionális kiegészítő.
-
lujó55
addikt
Ha Vér István lennék, most biztos kiugrottam volna a kádból, hogy heuréka, de ezekért a felesleges termékekért még a gatyámat se tolom le.
Bűn rondák, drágák. Minek az aljára az a preciziós súlykészlet? Mintha az Uránusz körüli pályára állítanák őket és kell a pontos inercianyomaték. Ekkora marketinget -
Viktor77
titán
Sokadszorra írom le, egérből csak Logitech vagy Microsoft. Erre mindenki rájön, ki elöbb, ki utóbb.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
skydragon
tag
Logitech G500 számomra ez a best egér
-
proci985
MODERÁTOR
nekem az optical 1.1 balgombja 8 év után döglött be. pedig kapott az mindent (hint: diablo2, sacred2, generals, supreme commander, meg elég sokat fpseztem is vele). utód egy IE3.0 lett.
cikkre: kényelem kérdés, hogy hosszú távon milyen. az optical 1.1 után az IE3.0tól izomláza lett a kisujjamnak. más kérdés, hogy egyrészt karomhoz voltam hozzászokva (ahhoz az IE3 nagy), másrészt meg lehet nem egy háromórás UT instagib menettel kellett volna tesztelni, hogy elég pontos-e. alternatívának még a RATot néztem, de egyrészt féltem a portól/macskaszőrtől (a norvég erdei az asztalomon is szokott fetrengeni), másrészt meg az ára...
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nyunyu
félisten
ár-érték aránya elég jó. még egy se ment tönkre a kezem alatt...
Klasszikus MS egereket (BOM1.0/WMO1.1/IMO1.1/IME3.0) mar nem nagyon lehet kapni, uj szeriak meg csapnivaloak.
Legalabbis nekem az azota mar szinten nem kaphato Explorer Mouse nagyon nem jott be:
- gagyi anyaghasznalat
- elso leejtesig volt "kromozva" az alja
- megnyomhatatlan, de legalabb extrahangos nyomogombok (mikrokapcsolo helyett!)
- rohej gorgo
- bazari keken vilagit az optikaja (igen, optikaja.)
(- keves gomb)Szinte megvaltas volt 3 honap utan visszaterni a jo oreg MX Revohoz.
Perf MX amugy nekem nem jott be, elegge elbaltaztak a formajat.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
Szép,érdekes írás.
-
OutsideR
aktív tag
Rudi a balkezes Nagáról nincs semmi hír?
-
rudi
nagyúr
-
Keksz03
senior tag
rugaszkodjunk már el a játékoktól...tegyük fel h vki különböző áruk felvitelével foglalkozik pl. én hardvereket viszek fel webre és ilyenkor könnyedén tudok sablonokat programozni a gombokra értsd ha vinyákat viszek fel akkor "7200RPM" és hasonlók de akár a copy+paste meg miegymás is jól tud jönni...jó én pl nem egérrel csinálom ezt hanem egy Logitech G110 billentyűzettel, de már az egéren is elgondolkodtam, csak nem tudom napi 8 órában mennyire lenne kényelmes azon nyomkodni! :S
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Keksz03
senior tag
hát azért tesznek rá baromi sok gombot a nagára mert über gamer barátunk sok sok gombot, macro-t használ az elképzelés szerint és ugye neki minden ezredmásodperc élet-halál kérdés, tehát a kényelem mellett fontos a gyorsaság is abban amit csinál!
na most az olyan emberek között akik kivételesen szeretik, netán még élvezik is amit csinálnak a munkahelyükön, ergo dolgoznak, nem azt nézik h mikor jár már le a nyóccóra, azoknak egyik másik "gamer" cucc baromi hasznos tud lenni!
nálam a gamer cucc a gyors és kényelmesebb megoldásokat jelenti, ezeket szívesen kihasználom munka közben is! kövezzetek meg érte de így van![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
csaabz
őstag
Egyet megtanultam, Roccat-et soha...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
skydragon
tag
de ez a gééjmerr egér meg bill nagy részt parasztvakítás nem azért lesz valakiból egetverő CS vagy Cod player mert 52 ezres egere 72 ezres bill-e va és egérpadja is fehérarany ismertem aki egy kartonpapíron játszott külföldi lan partin és csak röhögöt a sok pro,akkor már kevésbé amikor szanaszét lőtte őket az más kérdés én is jobban bírom ezeket a gamer kategoríás rágcsálókat (logi g500-am van) de inkább a kényelem a fő szempont nem az ezer gomb és hogy kávét csináljon játék közben
-
Keksz03
senior tag
gondolom! ez egyik nagyker partnernapján az Asus előadáson mutatták be a legújabb router-t ami egy évvel azelőtt még ROG router volt, csak immár sima fekete színben nem csak gamereknek! érdekes dolgok ezek...én a programozható gombokat a billentyűmön többször használtam munkához mint játékhoz az az egy biztos!
radi8tor1: a mikrokapcsolókból is van több színű, van amelyik kevésbé kattog ha jól tudom...talán a piros?
skydragon: hát a CS-hez aztán nem kell komoly macro max a bevásárláshoz! oda a kényelmes egér kell na meg a pontos optika és csókolom...azért ha WOW-ba tolsz egy progress guilddel 25-ös HC-t ott már nem jön rosszul pár plusz gombocska!
-
Kirrr
aktív tag
mi a szentséges úristen az az ezüst vacak az első oldalon?
-
nyunyu
félisten
radi8tor1: a mikrokapcsolókból is van több színű, van amelyik kevésbé kattog ha jól tudom...talán a piros?
Razer altal favorizalt teveklubos kapcsolok?
Rendelhetsz toluk zoldet is, nem fugg a gomb szine a kemenysegtol.Kinai Omronoknak feher, japanoknak szurke a gombja.
Ja, hogy a Cherry MX gombokrol beszeltek? Sebaj.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Keksz03
senior tag
-
angyalpc2
aktív tag
válasz skydragon #41 üzenetére
heh...dettó...én is papr lapon játszok...bármilyen furcsa is de jól siklik rajta az egér, gecire pontos..nem tükröződik....de még is van annyi tapadása hogy nagyon precízen lehet mozgatni az egeret...tehát nem csusszan tovább pár tized millimétert...
ha koszos kidobod
de mire erre rájöttem hogy mennyivel jobb mint bármelyik drága egérpad..
-
Janby
tag
Hát nem tudom Nekem még mindig nem felel meg egyik sem.Annyira megszoktam már a Z500-am oldalsó gombjait,hogy szerintem addig nyüstölöm míg szét nem esik Ezeket nem akarnám megszokni.Miért nem csinálnak olyan oldalsó gombos egereket?Nem jó,vagy mi?
I AM:D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Trident Z5 NEO RGB AMD EXPO - 1 év bolti garival! -
- Lenovo Thinkpad T480 (i7/mx150/16gb/512gb,LTE)
- Microsoft XBOX wireless headset+dongle kopó alkatrészek cserélve (kis hibával)
- Smallrig Sony A7 cage + Smallrig F40 mini Follow focus
- Seagate 4TB 2 nap üzemidővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest