Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr Dini #3983 üzenetére
Igazából anno a céges Syno-t anno így csináltam meg. Cég domain neve, 1 aldomain, ami cname segítségével megy a synology.me címre az meg ugye mindig az adott ip címre, amit kap a benti router a szolgáltatótól. Ha a sub.domain.hu-n keresztül lépek be, akkor azt írja, hogy privát, ha a név.synology.me-n keresztül, akkor jön a rinya. Bár lehet azér, mert a certifikáció a céges domainhez szól, hibába van a NASos a kulcs ugyanúgy. (Mondjuk azóta a céges domainhez van fizetős certificate, viszont fix ip továbbra sincsen a telephely adottságai miatt.)
Nekem anno nemigazán akart menni a no-ip, meg még pár ingyenes, mindegyikkel volt valami gond, ezért gondoltam, hogy az egyik domainhez hozzádobok egy subdomaint, ami a gyári cloudos címre mutat, így kikerülöm az ingyenes DDNS szolgáltatásokat. Vagy ez így hülyeség?
(A Zyxelnél rajtad keresztül még látok reményt egy certbotos megoldásra, de az otthoni Qnaphoz szerintem marad a startSSL, mert a Qnap fórumon csak x86hoz találtam megoldást).
Ilyen esetben akkor gyakorlatilag addig él a titkosítás, amíg át nem ugrik a cname segítségével? (Mondjuk nem sokszor használtam külső elérésre az admin felületet, eddig kb. a 2 év alatt 2x kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest