Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb7
tag
Sziasztok,
Szeretnék segitséget kérni.
Milyen lehetőségem van megnézni, hogy egy adott process miként került a NAS-ra?A problémám:
NAS proci 100% egy ideig, egy furcsa hosszú számokból és betűkből álló process pörgeti. Router oldalról azt látom, hogy feltöltés teljes sávszélességgel használva, és ezért valamiért a router eldobja az interntet Wifi oldalról (legalábbis a wifivel csatlakozó gépeken egy pár másodpercre megszűnik az internetelérés.) Amúgy torrent feltöltés nem ment.Home office miatt ez sokszor elég bosszantó. Amióta a NAS internethozzáférését letiltottam a routerben, nem történt ilyen, most csak belső hálozaton használom.Olyan mintha valaki távolrol feltett volna valami programot ami adatokat küld neki, de hogy mit, azt jó volna tudni.
Változtattam jelszót és portokat is, de nem oldotta meg, mert a process mindig elindul és olyan mintha valami adatot küldene.
Ha más nem marad csinálok egy adatmentést, és ujratelepítés, bár ahogy olvastam és láttam elég sok minden változott a telepítésnél ahhoz képes mikor megcsináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- Hálózati / IP kamera
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest