- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Igaz, pontosítok: a nőstény állatok nagy része nem, a hímek igen.
Amúgy senki se mondta, hogy állatkínzó vagy, sokkal inkább te mondtad ezt azokra, akik invartalanítják a kedvencüket
Yaye:
Hogy őszinte legyek, nem szeretném kisérlettel igazolni a dolgotDe szerintem embernél már nem csak a hormonok dolgoznak ilyen esetben. Nincs valaki pszichológus a körünkben?
finest:
Amit írtál, az kicsit csőlátásra vall. Másrészt nem értem miért mondod, hogy mindig csak a macskák...ez egy írás, ami egy macskáról szól, akkor a hozzá kapcsolódó topicban miről kéne, hogy szó legyen? -
Cathfaern
nagyúr
''Döbbenetes bizony, mivet te sem tennéd meg szerintem(pláne ha később szeretnél még családot).''
Egy dolgot felejtesz el...egy macskánál nincs olyan hogy szeretne családot. Mint ahogy olyan sincs, hogy ő párosodni akar, mert az jó neki...ugyebár az ember egyike annak a kevés állatnak, amelyik élvezi a szexet (biológiai okokra gondolok). Egyszerűen hajtják az ösztönei..vagyis hogy pontosabbak legyünk a hormonai. Viszont a hormonforrásokat kiiktatod, akkor nem is érez ilyen késztetést, és így nem is lesz neki szenvedés. Szóval azt kéne megérteni, hogy egy macska nem azért akar párosodni, mert kedve van hozzá, hanem egyszerűen az ösztönei hajtják.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest