- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Így van. Tehát tisztázva a kérdést: az első és hátsó polarizátor szűrőrétegek egybe vannak ''gyógyítva'' a TFT panellal, és nem azonosak azokkal az általunk ''prizmásnak'' nevezett fóliákkal, amiket én mosogattam. Utóbbiak a kijelző alsó széle felől érkező fénynek a panelra merőleges irányba való térítését végzik, és a szakszerű magyar elnevezésüket egyelőre homály fedi
Lars: kár hogy a nyitott optikájára esett fényképező obiműtétjét anno épp a fényképező halála miatt nem tudtam megörökíteni, no meg akkor még Logout sem volt. De hogy sikerült, arra bizonyítékok ezek a tft-s képek(Kár, hogy azóta a fénymérése megpusztult kicsit, azért is ilyen homályosak helyenként ezek is, össze-vissza kellett vacakolni vele...
)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
És még szokott az elülső polarizátoron lenni egy antiglare réteg is, ami ugyancsak rá van ''ragasztva'' vagy nemtomhogy fel van rá víve... lásd DIY projektor készítés, mert ott néha le szokták nyúzni/áztatni
Az elülső polarizáló fólián van rajta az az antiglare réteg, ami a tükröződést hivatott meggátolni, tehát a nézett oldal felől, az esetek nagy részében két fólia van. A diy projinál csak az AG fóliát kell leszedni. ( Nem a polarizálót, mint ahogyan én tettem)
Igen, a polarizáló fólia ragasztva van, mégpedig egy igencsak különleges rasztóval, a nitróhigító csak meglágyította, körömmel kellett lekaparni.
Racecam: Egy-két ilyen alamizsna panelt átvennék szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest