Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- XL-esre gyúrta magát a Fractal Design tágas háza
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Így van. Tehát tisztázva a kérdést: az első és hátsó polarizátor szűrőrétegek egybe vannak ''gyógyítva'' a TFT panellal, és nem azonosak azokkal az általunk ''prizmásnak'' nevezett fóliákkal, amiket én mosogattam. Utóbbiak a kijelző alsó széle felől érkező fénynek a panelra merőleges irányba való térítését végzik, és a szakszerű magyar elnevezésüket egyelőre homály fedi

Lars: kár hogy a nyitott optikájára esett fényképező obiműtétjét anno épp a fényképező halála miatt nem tudtam megörökíteni, no meg akkor még Logout sem volt. De hogy sikerült, arra bizonyítékok ezek a tft-s képek
(Kár, hogy azóta a fénymérése megpusztult kicsit, azért is ilyen homályosak helyenként ezek is, össze-vissza kellett vacakolni vele...
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(Kár, hogy azóta a fénymérése megpusztult kicsit, azért is ilyen homályosak helyenként ezek is, össze-vissza kellett vacakolni vele...
)