Hirdetés
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Így van. Tehát tisztázva a kérdést: az első és hátsó polarizátor szűrőrétegek egybe vannak ''gyógyítva'' a TFT panellal, és nem azonosak azokkal az általunk ''prizmásnak'' nevezett fóliákkal, amiket én mosogattam. Utóbbiak a kijelző alsó széle felől érkező fénynek a panelra merőleges irányba való térítését végzik, és a szakszerű magyar elnevezésüket egyelőre homály fedi

Lars: kár hogy a nyitott optikájára esett fényképező obiműtétjét anno épp a fényképező halála miatt nem tudtam megörökíteni, no meg akkor még Logout sem volt. De hogy sikerült, arra bizonyítékok ezek a tft-s képek
(Kár, hogy azóta a fénymérése megpusztult kicsit, azért is ilyen homályosak helyenként ezek is, össze-vissza kellett vacakolni vele...
)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
És még szokott az elülső polarizátoron lenni egy antiglare réteg is, ami ugyancsak rá van ''ragasztva'' vagy nemtomhogy fel van rá víve... lásd DIY projektor készítés, mert ott néha le szokták nyúzni/áztatni
Az elülső polarizáló fólián van rajta az az antiglare réteg, ami a tükröződést hivatott meggátolni, tehát a nézett oldal felől, az esetek nagy részében két fólia van. A diy projinál csak az AG fóliát kell leszedni. ( Nem a polarizálót, mint ahogyan én tettem
)
Igen, a polarizáló fólia ragasztva van, mégpedig egy igencsak különleges rasztóval, a nitróhigító csak meglágyította, körömmel kellett lekaparni.
Racecam: Egy-két ilyen alamizsna panelt átvennék szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- BestBuy topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(Kár, hogy azóta a fénymérése megpusztult kicsit, azért is ilyen homályosak helyenként ezek is, össze-vissza kellett vacakolni vele...
)
)