- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupor
tag
2300 watt? nem írtad el?
-
Mr-Pamacs
senior tag
Ha esetleg érdekel valakit akkor én régebben foglalkoztam oldallapok plexizésével. Tudok tanácsot adni, mert nem egyet csináltam. 2 db van fent a weblapomon is.
-
pjani
tag
Hello!
vájat, nem vályat! (8. sor)
Ja, és a ''Rögzítés'' sorban: sziloplaszttal (2 T!)
Amúgy:
Ilyen cikkeket szívesen olvasgatnék még, úgyhogy csak így tovább!
Üdv!
[Szerkesztve] -
-
opr
nagyúr
ui.: most néztem meg a képeket, és bár nem plexi, de még egy kis hiba: kábelezés... sry de ez borzasztó ahogy kinéz
szóval egy jótanács: aki plexit tervez előtt gondolja ki alaposan hogy mekkorát, hogyan stb mert nagyon elrondíthatja a kábelezés az amúgy szép házat. Szóval jó hosszó round IDE kábel és/vagy harisnyázott vagy round sata kábel javasolt
építő szándékú kritika, nem arcolás vagy kivagyiság van a szöveg mögött
[Szerkesztve] -
opr
nagyúr
vágóeszköznek a kisflexet is meg lehetett volna említeni, nem ártott volna leírni h milyen reszelőt mire kell használni ( sokan nincsenek tisztában vele és a sorjázóval esnek neki az ív kireszelésének... harmadnap meg a földhöz vágják az egészet
), azontúl a plexi fúrása/alakígtgatása sem mindegy hogyan/ mivel kell csinálni.
Nem jut eszembe a cucc neve, hívjuk szegényt állványos fúrónakszal plexi fúrása: állványos fúróval, kicsi fordulatszámon, úgy, hogy ne satuba fogjuk hanem pakoljunk alá egy kis darab fát és akkor nem fog elrepedni. (az én pleximben kb 30 lyuk van, és nem repedt el
)
röviden szólva a cikk jó, de igényelne nem kis bővítést vagy v2.0-t szerintem -
harry
veterán
Nem rossz, esetleg megemlíthetted volna a kivágás más módjait is (pl dekopír fűrész, kézi fémfűrész, mindnek van előnye/hátránya). Illetve azt a tervezést először talán mégsem az oldallapra kéne felrajzolni, az csak az utolsó, végleges tervnél szükséges. Plexi fúrásnál fontos, hogy talán kisebb baj, ha olvad, viszont nagy gond, ha megreped, ezért is óvatosan kell vele bánni. Esetleg rögzítésnél megemlíthető a szegecselés és a kétoldalú ragszalag is.
-
VR6-Fan
veterán
-
Bash
őstag
Csavarajánló sem ártott volna, nem hiszem, hogy sokra mennék pl. egy doboz deckmate vagy tapcon csavarral (elnézést de nem tudom a magyar megfelelőjüket). Többszázféle csavar van a kereskedelemben, egy kis szűkítés nem ártott volna.
-
beencee
őstag
...legfontosabb, egy drimel beszerzése...
Ez így nagyon nem jó, olyan mintha azt írtad volna, hogy mondjuk egy CD lejátszásához legfontosabb egy suny beszerzése... Tehát:
1. Dremel és nem drimel
2. A Dremel egy márkanév, nem egy eszköz megnevezése
3. Gondolom a Dremel által is gyártott többfunkciós kéziszerszámra gondolsz, de nagyon jókat gyárt a Ferm, a B&D, vagy egyéb cég is.
A többi nagyon jó, gondos leírás -
Csapi007
veterán
Hello
Várom az észrevételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- LED világítás a lakásban
- Revolut
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest