Hirdetés
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Huma
addikt
válasz
Polacheck #15 üzenetére
Talán vmikor. (vizsgaidőszak)
Egyszer már próbáltam ''bizonyos'' módon. Akkor nem jött be, de akkor nagyon nem volt százas a játék. Értsd ''furcsa'' módon nem voltak PC-k. Így hamar meguntam és nem is ismertem ki még az elejét sem. Dark Elf voltam. Sámán vagy ranger már nem emlékszem pontosan. -
Huma
addikt
válasz
Polacheck #12 üzenetére
Nekem még az is sok. Nagyon tetszenie kéne annak a játéknak amiért hajlandó lennék havonta fizeni. Valahogy nem érzem jogosnak hogy kétszeresen is pénzt húzzanak le rólam. Ha már havidíjat kell fizetni legalább a játékot tennék ingyenessé(letölthetővé) vagy jelképes összegért megvásárolhatóvá.
Régen nyomtam a Túlélők Földjét és az Ősök Városát (levelezős). Ma már nem adnék ki értük pénzt. -
Huma
addikt
A GW-t azért is részesítem előnyben mert grafikailag nagyságrendekkel szebb mint a WOW. A játékrendszerről nem tudok mit mondani mert nem foglalkoztam sokat a WOW-al. Amúgy kizártnak tartom, hogy egy játékért több ezret kiadjak havonta amikor van havidíj nélküli alternatívája is ami egyenértékű vele.
Neck:
Nem szoktam 8000Ft-ot buliban elverni, szóval ez számomra nem érv. Igazából szerinted mért is jobb a WOW mint a GW? Ezt komolyan kérdem, hátsó szándék nélkül. A WOW-ban milyen extrák/előnyök vannak a GW-vel szemben?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- OpenWRT topic
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest