- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
A Shuffle-nel azert nem zavart, mert amikor vettem, ez volt az egyetlen csiptetos, tenyleg kenyelmesen viselheto es kelloen kicsi cucc a piacon. Most is ez a legjobb minoseg, tehat ha ujra elhagynam, akkor ujra ilyet vennek, abbol is a 2. generaciot. De pl. uj szamot nem tettem mar ra legalabb egy eve, mivel 1.) meg csak a felet untam meg azoknak, amik rajta vannak, 2.) az iTunes olyan kezelhetetlen es rossz termek szamomra, hogy irtozom a hasznalatatol is. Bar azt hiszem mar felismeri a Windows es lehet ra kozvetlen is masolni, kiprobalom ha nalam lesz a dokkolo.
Volt valamilyen elkepzelt termekre igenyem es azt vettem meg. Viszont ha szendvicsre van igenyem, nem megyek be egy luxusetterembe, es veszek sonkat vajas kenyeren 800-ert. Inkabb megcsinalom magamnak otthon, vagy megyek Subwaybe vagy McDonaldsba, ahol ugyanezert az arert olyan izvilagot kapok, amit otthon nem tudok eloallitani. Es igen, szerintem finomak azok a kajak, 1-2 havonta szivesen eszem ottValojaban a statuszszimbolumokkal lehet a problemam, szamomra tul irracionalis a rajuk valo koltes. Szivesebben koltok a kello merteku minosegre es a funcionalitasra, mint a kihasznalatlan minosegre es divatra.
Telefont meg rengeteg mas egyeb indok mellett azert sem vennek toluk, amiert Karma nem venne X5-ot, Bocha pedig nem venne sotetitett uveges BMW-t. Amint olyan telefonra lenne szuksegem, ami jo jatekplatform es nem akarok multitaskot sem melle es nincs jobb alternativa az elkepzeleseimhez, akkor iPhone-t veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Synology NAS
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged