Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
Xcom-ot végigjátszottam, de az 32bites, szóval amikor jött a 64 bites váltás, akkor elveszett, csak az enemy within verzió kapott 64 bites patchet, annak is a végén járok már, és mindkét verzió a konzolos verzióval egyezik meg, onnan hozták át az irányítást, amit ugye kontroller helyett touch tudsz irányítani. Bár ugye kontrollert is lehet ios-hez csatolni, most már pár hónapja ráadásul szabványos kékfoggal vagyis x1, ps4 kontrollert is.
-
Bad Pritt
félisten
-
Norb79
őstag
Civ6ban mi a butított? Szerintem te a civ revolutionra gondolsz, de azóta már rég kijött a teljes CIV6 minden kieggel és dlc-vel. [link]
Minden más játékkal szemben ott van a legújabb pc-n, persze. Csak ugye ez egy kézben hordható cucc, amit tudsz magaddal vinni repülőn, vonaton, ott lehet nálad a tengerparton, stb. Otthoni környezetben én is pc-n tolom 4k-ban a játékokat, de most pl el kellett utaznom szüleimhez karaténozni, és az ipad pro mellett csak a switchet és az x360at tudtam két perc alatt és könnyedén bedobni a csomagtartóba, a pc-t súlya és a kábelezésnek a beépítettsége miatt mozdítani se bírtam.
És mégis, itt van velem a fullos CIV6, switchen is, ipaden is. PC-n úgyis kimaxoltam már az acsikat, ideje a többi platformra ráfordulni. -
Norb79
őstag
Ezek nem butított verziók. A TW : Rome, a COH, a Civ6 és a Tropico(4) is ugyanaz a verzió, ami PC-n, a GTA-k is. Bully, Max Payne, Baldurs Gate, Icewind Dale, stb rpg-k szintén. SW: KOTOR ugyancsak. Xcom1+kieg szintén. Ezek és még egy csomó játék egy az egyben ugyanaz, csak csináltak neki touch irányítást, de ettől a játék tartalma nem csökkent.
#3 Beniii06
iPaden az operációs rendszerbe építették be az egér támogatást, szóval minden érzékeli az egeret, de amelyik appban nincs külön irányítás írva egérbillre (még egyik játékban sem láttam ilyet, csak word meg ilyesmikben), abban sima érintésnek érzékeli az egérklicket. Ami már sokkal jobb, mert a kezeddel nem takarod ki a képernyőt, látod mit csinálsz.
Mivel kb két hete van ez így, gondolom majd belepatchelik az egérbill irányítást pár játékba. GTA-kba ez pl szuper lenne. -
Norb79
őstag
Most már, hogy van egér és billentyűzet iPadre, lehet érdemes tenni vele egy próbát, és a Tropico iPad verziójával is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gaming notebook topik
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- PlayStation 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest