Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Gyanítom megírható úgy a böngésző, hogy adott oldalt kirakja full-screenre, így nem csak a fél képernyőn látod majd. Másfelől, húzol egyet rajta a két ujjaddal, és rá is nagyítottál.
Sokan az 1024-en nyafogtak, sokan meg most ezen... Igazából teljesen mindegy, Apple, egyrészt úgyis megveszik, másrészt valami újat mindenképp bele kell rakniuk, harmadrészt kétlem, hogy drágább lenne, mint az eddig megjelent típusok (megjelenéskor), vas is lesz alatta, akkor meg miért ne?
-
zsigus
őstag
Sztem is felesleges (és mellesleg mai technikával eléggé elérhetetlen) ez a felbontás.
Arról nem is beszélve, hogy egy 1024x768 pixel-re optimalizált oldal hogyan nézne ki dupla akkora felbontáson? És mennyit kellene nagyítani a betűméreten, hogy olvasható legyen?
-
GeryFlash
veterán
25centis kijelzőre ekkora felbontás, ülj le fiam egyes... ha csak full hd lenne, azt megéteném, így ez viszont reklámfogás, hogy ,, ez még a fullhd-t is a s*ggéből húzza ki"...
-
Depression
veterán
válasz
zsirfecske #14 üzenetére
Egyrészt jó vele menőzni, másrészt meg mit érdekel, hogy mekkorára nő a felbontása, ha nem szaggat.
(persze, ha fejlesztő vagy az más) -
zsirfecske
addikt
válasz
Black Dragon #1 üzenetére
hát ja, kell ez alá a felbontás alá. de minek ekkora felbontás?! hihetetlen
-
Jó lesz. Én az új iphone-ra leszek kiváncsi. Remélem nem lesz olyan jó h el kelljen adni a Galaxy II-őt.
-
Van, de nem tudom honnan vették így készen közölt tényként, mivel az Apple nem jelentette be hogy ez lenne benne, csak azt szeretnénk, hogy ilyen legyen.
mod: mint ahogy arról sem volt semmilyen hivatalos infó, hogy idén jelenne meg, ezt csak a rumor oldalak terjeszették, nem pedig az Apple "tolta 2012-re a gyártást"
-
Löncsi
őstag
9.7 hüvelykes kijelző + 2048x1536 felbontás.
Ennek van értelme amúgy?
-
-
anulu
félisten
vicces, h nyakig perben állnak egymással, de lehet, h az ájped hájom miatt szövetkezni fog újra a Samu és a zalma... pénz mindenek előtt
-
keIdor
titán
Nem kell hinni ilyen pletykáknak, az Apple nem cserél fél évente modell-t, ez nem Samsung vagy HTC, hogy fossa a telefonokat egymás után.
Amúgy ez hogyhogy itt?
Ez nem Mobilarena-ra akart menni?
-
Ocarina
aktív tag
Szerintem az Apple nem is tervezte, hogy még idén megjelenik. Minek?
-
Black Dragon
addikt
Nyilván lesz benne az új A6-os, 4 magos proci is, meg jobb kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest