- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
Aktív témák
-
Mahtab-ban alapból vannak skinek, a repo tartalmazza, tehát ha prometheus nélkül forgatod akkor is lesznek skinek.
Dur-randir nem fordul, ahogy a zanezam sem, akármit csinálok, ezekben valóban nincsenek alapból skinek, bár tartalmaznak olyan branch-et amiben vannak de ezek a branch-ek nem frissek, az up to date dur-randir zanezam branch-ok ban még nincsenek skinek. Majd leírom hogyan kell egy adott repo adott branch-ét klónozni, csak fejből nem tudom, most nem vagyok gép előtt. -
Én ezt már sejtettem a commit sha-ból ami ismerős volt az alexey-ből, hogy ez nem lehet dur-randir build. Csak nem szóltam
A dur-randir egyébként nem fordul, és a mahtab is csak akkor fordul ha a nov 2-ai vagy korábbi commit állapotot klónozod le. Felejtsd el a prometheust, nem éri meg a vesződséget, kicsit kényelmetlenebb de lehet nélküle is forgatni, tisztább szárazabb érzés
A korábbi posztokban részleteztem hogyan lehet prometheus nélkül forgatni.
-
A dur-randir szerintem nem kompatibilis a prometheussal. Hiába töröltem a prometheusból az alxdm padavan-ng mappáját és klónoztam le a helyére dur-randir padavan-ng mappáját, a start.sh újbóli futtatásakor kérdés nélkül felülcsapta az alxdm padavan-ng jével. Nem tudom te hogy oldottad meg ha megoldottad egyáltalán. Nálam a dur-randir nem fordul, elhasal a kernel net/xfrm moduljánál ubi 18.04-en, 16.04-en pedig máshol hasal el. Te milyen környezetben fordítod a dur-randir-t ? Cserélned kellett az automake csomagot újabbra/régebbire ? Emiatt esetleg kellett libtoolt is felraknod forrásból, netán gettext-et is ?
-
válasz
Intruder2k5 #30 üzenetére
Hasznos ez az útmutató a router tűzfal rtorrent-hez való beállításához. Felraktam asus-ra tesztképpen az entware-t és az rtorrent-et(easy installal) meg egy rutorrent port ellenőrző plugint, és zártnak mutatta a portot alapból. Egyébként az entware beüzemelése usb-s háttértárra nem nehéz, a padavan fw topikban írt útmutatód alapján csináltam. Lényeg hogy a háttértár az /opt alá legyen felcsatolva, tehát az automatikus /media/Kötetnév csatolásra nyomni kell egy umount-ot aztán újracsatolni az /opt alá, ja meg persze ext4-re formázottnak kell lennie a tárnak.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest