Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
attilav2 #415 üzenetére
A 412-es hozzászólásban leírtam , hogy én analóg módon hogy csinálom. "a start.sh újbóli futtatásakor kérdés nélkül felülcsapta az alxdm padavan-ng jével. " Valami keveset leszedett hozzá, de nem írta felül az egész padavan-ng mappát. A start.sh scriptet én hagytam hogy mint az állapotos asszony megszüljön és utána a szoknyája alatt kicseréltem a gyereket, ezután a gyereket újrafürdettem átpedikűrözgettem és lehetett kezdeni a kakukkfióka nevelését ... sikerült.
-
Akkor használd egészséggel!
Amúgy a szabály jó és működik, én teszteltem az ASUS-on amikor csináltam az rtorrent-es fw-t, vélhetően a rutorrent pluginban nem működik valami megint. Pont azért is teszteltem, külső portcheck oldal használatával, mert a Xiaomi-n mindvégig volt forwardolt port az ASUS felé, viszont nekem is azt mutatta, hogy blokkolt a forgalom. Nézd meg nyugodtan a CanYouSeeMe.org oldalon, szerintem nálad is jónak kel lennie. Viszont a Xiaomi-n fent lévő verzióban jól működik ez a plugin, mert azt tudom, hogy zöldet mutat, alkalom adttán majd megnézem az melyik verzió pontosan.
"Lényeg hogy a háttértár az /opt alá legyen felcsatolva, tehát az automatikus /media/Kötetnév csatolásra nyomni kell egy umount-ot aztán újracsatolni az /opt alá, ja meg persze ext4-re formázottnak kell lennie a tárnak."
Jó az ext3 is ha éppen az készen megformázva, esetleg adatokkal amit nem tudsz hova tenni. És még csak nem is kell a teljes partíció, bind-el megoldható egy mappával is akár. Simán létrehozol a /media/kotetnev helyen egy opt mappát, aztán az init scriptbe beírod az alábbi sort:mount -O bind /media/kotetnev/opt /opt
Így a /media/kotetnev/opt mappa tartalma az /opt mappa alatt lesz látható. Sőt, ha nem szeretnéd, hogy ez a mappa megosztásra kerüljön automatikusan a samba által, akkor rejtsd el, hogy a neve egy ponttal kezdődjön, tehát...
/media/kotetnev/.opt
Így az SMB számára láthatatlan lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest