- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Lenne pár kérdésem a padavan és az ac57u-val kapcsolatban, bár ha az elsőre nem a válasz akkor a többi már nem is lényeges igazából. Az első kérdésem az lenne, hogy a gyári asus android app padavan firmware esetén is tudja kezelni a routert? Igazából a wol funkció kellene csak nekem mert az appból szoktam felébreszteni a gépemet akkor ha nem vagyok otthon. Ez az egyetlen opció amivel sikerült ezt elérnem interneten keresztül is telefonról. Bár biztos vagyok benne, hogy ez nem működik firmware csere után, azért megkérdezem. Ezen kívül csak a ledek miatt érdekelne a padavan mert nekem jó a gyári is csak abban ugye a ledeket nem lehet kikapcsolni és éjjel olyan fénye van, hogy nem lehet tőlük aludni. A másik kérdés az lenne, hogy mindegyik led kikapcsolható?
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest