- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Lenne pár kérdésem a padavan és az ac57u-val kapcsolatban, bár ha az elsőre nem a válasz akkor a többi már nem is lényeges igazából. Az első kérdésem az lenne, hogy a gyári asus android app padavan firmware esetén is tudja kezelni a routert? Igazából a wol funkció kellene csak nekem mert az appból szoktam felébreszteni a gépemet akkor ha nem vagyok otthon. Ez az egyetlen opció amivel sikerült ezt elérnem interneten keresztül is telefonról. Bár biztos vagyok benne, hogy ez nem működik firmware csere után, azért megkérdezem. Ezen kívül csak a ledek miatt érdekelne a padavan mert nekem jó a gyári is csak abban ugye a ledeket nem lehet kikapcsolni és éjjel olyan fénye van, hogy nem lehet tőlük aludni. A másik kérdés az lenne, hogy mindegyik led kikapcsolható?
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Gitáros topic
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest