Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
válasz
Raysen623 #11 üzenetére
Arról van szó hogy Te azt mondod hogy az Nvidia lefizeti a fejlesztőket ezért be kell perelni.Én meg azt mondom hogy a fejlesztők a nagyobb részesedésű gyártónak kedveznek!
Én örülnék a legjobban ha verseny lenne.
Sajnos ez nekük szórakozás,valakinek ez kőkemény üzelt.
Itt az álmodozásnak nincs helye,illetve folyamatos pofára esés a vége!Ez már rég nem az a világ amikor lelkes programozók leültek és örültek ha mindent ki tudtak a vasakból tekerni.Itt határidő vannak.Egy AAA játék költségvetése egy gyengébb filmével vetekszik.Itt a programozó azt csinálja amit a "bankár mond neki.
-
imi123
őstag
Ahogy a Batman is mutaja a Pc még mindig Prio2 a konzolok után.Ez azt hiszem ismerve a jelen konzol generáció erejét elég sötét jövőt fest.
Ne tudom mekkora eladások után hajlandóak minket is komolyan venni.Azért a Steamen elég szépen fogynak a játékok!A kiadót is beperelnéd mert a nagy töbség igényeit akarja kiszolgálni?
Te sem gondold komolyan hogy az AMD jelenlegi állapotában meghatározó lehet.Ha össze szedik magukat akkor is nagyon kemény éveknek néz elébe az AMD.
-
imi123
őstag
Ezek a Tier szintek nagyon szépek leírva.
Az hogy egy kártyánál nem korlátozod le a lehetőségeket az nem azt jelenti hogy mindent fog is bírni.
Szintetikus teszteket nézegetni nagyon izgalmas de kártyát játékra veszünk.Év végén kiderül minden.Azért óvatosan azzal a csodavárással!!!
Ha az AMD saját Apijával hozta az Nvidia Dx11 szintet akkor azért nagy forradalomra ne számíts!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest