- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZorkasT
csendes tag
Nagyon szép munka, minden elismerésem!
Aki éjjel legény, nappal lehány!
-
Omega81
senior tag
válasz Moddingboy #95 üzenetére
Nos én elég nagy fórumos múlttal rendelkezem, nem sorolom, hol voltam aktív tag az elmúlt évtizedben!
Egy dolog viszont biztos. Facebookon miután megosztottam a cuccost, Feleségem ezt a prohardveres topikot olvasva ennyit írt:"Lassan az irigység orvosi képlet lesz az egyetemen és hatalmas összegeket fognak kutatásokra fordítani ennek megfejtésére, mely szerint hol helyezkedik el az agyban az a tekervény, mely ezt kiváltja! "
Őszintén gratulálunk ehhez a remekbe szabott alkotáshoz!
Üdv:
Tamás, Brigi, Martin, Vivien (azaz Mi és a gyerekek)
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm az újabb hozzászólásokat!
jones965 - Ez pontosan így van. A negatív kritikát is el kell fogadni aminek (a pozitív hozzászólásokhoz hasonlóan) valamilyen szinten ösztönző hatása is van viszont egyedül azt nem szeretem amikor a kedves illető nem tudja kulturált módon kifejezni magát.
ovecs - Én szívesen segítek neked, de sajnos nem teljesen értem a kérdésedet A videóban hol bukkan fel ez a kiegészítő?
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
Omega81
senior tag
Le a kalappal, gratulálok a szép munkához és az elismerésekhez!
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ovecs
senior tag
Azt nemt udja valaki, hogy a videon lathato "szerszamnak" mi a neve ? Konkretan arra a kiegeszitore gondolok, ami 1 fem korrfuresz szeruseg 1 fem rudon. Szerintem ez nekem jo lenne furogeppel kombinalva, szereztem 1 apple g4 es hazat, amit szeretnek atalakitani, hogy belerakhassam az atx konfigom
[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Cypresss
senior tag
Gyorsan meg is kérdezném, hogy valóban nagyon igényes modingot vajon itthon ki készít?
Én szeretném megkeresni egy megbízással, de egyelőre nem találtam senkit.
Nincs különösebb megkötés árban, viszont jól kinéző és ATOM igényes munkát várok el, letisztult köntösbe csomagolva.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
DeathAdder
veterán
válasz Silentfrog #1 üzenetére
Hát én 5 percig szakadtam az aláírásodon
-
Napfénysüti
nagyúr
Érdekes és jó cikk lett, sok sikert Moddingboynak!
Més que un club!
-
Gerisz
addikt
Szánalom ez a leszólás ami itt megjelenik!
Ken Block Ford Fietájára adta az ihletet, és az nem minimal, hanem szines és "vad".Nagyon szép munka Moddingboy!
Öröm azt is olvasni, hogy támogatókra találtál mégha a cikk inkább arról is szól, dehát valahogy viszonozni kell!
A Logout-on már rég elolvastam az írásod, az jobban tetszett .[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
Valószínűleg fizetni kellene a logók használata után, de szerintem ezen a szinten nem foglalkoznak vele, sőt, elképzelhető, hogy még örülnek is neki. Ennyi erővel az összes deszkás és bringás srácot is fülön lehetne csípni, mert felmatricázta a cégeket.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
nagyúr
Hát lehet hogy örülnek neki, de könnyen visszasülhet a dolog, bár ne legyen így.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
jones965
Modder
Szép volt Moddingboy!
Aki színpadra megy, az ki van téve a jó és kevésbé jó kritikáknak,
de már megszoktuk. Ez is része ennek a hobbynak.
A legfontosabb a szakmai elismerés, a többi a fogyasztói társadalom szubjektív vélemény formálása. -
opeter87
senior tag
Moddingboy logoutos bejegyzései és a cikkben szereplő válaszok alapján nincs hiányérzetem. De ezt nem is írtam ilyet. Számomra mindössze a kérdések volt túl egyszerűek. Összességében pedig az egész írás inkább egy cikkhez hasonlított, mint egy interjúhoz. Én mindössze ezt a szubjektív véleményemet szerettem volna megosztani.
-
opeter87
senior tag
Gratula Moddingboy-nak az eredményekért
Logout-on már olvastam korábban a Gymkhana házról.De ilyen gyenge cikket viszont nem tudom mikor olvastam a Ph-n. Egyszerű, felületes kérdések és hemzseg a szponzor linkektől. Értem én, hogy csak így lehetett, de akkor is.
-
Madn!ght
addikt
A Monsteres logo nekem is birizgálja a fantáziámat. Esetleg a fémbe maratva, vagy kivágva, és hátulról megvilágítva.
Gratula, és sok sikert, kitartást a további munkáidhoz!
-
Gyufaaa
veterán
Brutál ügyes! Sok sikert a további munkáihoz!
-
engusz
veterán
Azok koze a szerencsesek koze tartozom, akik lattak a hazat eloben. Egy dolgot el kell ismerni: a leheto legreszletesebben lett kidolgozva, meghozza olyannyira, hogy akar el is kezdhetne arulni valamelyik gyarto.
Moddingboy a honapok alatt egyszer sem torpant meg, vegig tervezett es elszant volt. Ritka az ilyen kitarto es hatarozott ember.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Gabibácsi
őstag
válasz hyperspace #52 üzenetére
Okés, majd előkotrom, én egy video házába építettem annó, laptop és asztali pc alkatrészekből egy xbmc alapú médialejátszót.
-
bercsi
aktív tag
Akinek van egy kis kézügyessége és kreativitása az könnyen össze tud hozni egy ilyet. Nem kell tőle elájulni!
-
fondorlatos
aktív tag
Kiváló munka! Csak így tovább.
-
Graphics
Jómunkásember
És hatalmas elismerés, illetve az is, hogy létezik még hagyományos szponzoráció is .
Várjuk a következő ötletet. Hihetetlen szép , és aprólékos, részletes profi munka[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
nagyon kemény, simán megüti azt a szintet a cucc, hogy boltokban, tömegtermékként is lehetne forgalmazni, mint gamer ház
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
válasz Moddingboy #62 üzenetére
Köszi szépen! Ezek is jól sikerültek
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Moddingboy
Modder
válasz kiskaktusz #60 üzenetére
Köszönöm az újabb kommenteket!
kiskaktusz - Itt találsz még képeket az egerekről. Tartozott mindegyikhez munkanapló is még anno a radikalmod.hu-n (csak sajnos az összes blog odalett és az oldal is elég rossz állapotban van)
Srodney - "ízlésben eléggé eltérőek a vélemények,kinek a pap,kinek a paplan ezért kár a másikat fikázni..." - Ott a pont
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
haromegesz14
aktív tag
Szép és igényes munkák, a rágcsálók külön tetszettek! Jó volt olvasni ilyen témáról hazai viszonylatban!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
kiskaktusz
addikt
Olvastam már a logouton...
Az egerekről lehetne még képet kérni? Mert arról nem is tudtam, hogy moddolja azokat is
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Motion_Blur
félisten
Ügyes!!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Boxi88
őstag
Nagyon ügyes és igényes alkotások! Grat hozzájuk!
-
albert8
veterán
Valaki nem tudja véletlen mi annak a számnak a cime ami a video alatt megy?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Apika
addikt
Én is gratulálok moddingboy látványos munkáihoz!
-
Srodney
senior tag
hmmm....láttam már pár forumot a házzal kapcsolatban,de ennyire csak a magyar fórumozókat tudja megosztani.azt is hozzá kell tenni hogy ami jó vagy úttörő azon hamar túl is lendülnek,viszont ami kérdéses azon vitatkoznak,nem tudom melyik a jobb,abszolut nyerőnek lenni vagy megosztónak lenni.
mégegygondolat: ízlésben eléggé eltérőek a vélemények,kinek a pap,kinek a paplan ezért kár a másikat fikázni... -
Mazsika
őstag
Nagyon szép munkát végeztél, végig olvastam a cikksorozatodat is! Én is jobb szeretem a minimalista moddingot, de ez... nagy tuti! Gratulálok a díjaidhoz! További sok sikert!
Az irigyekkel meg ne törődj...Dáccsika
-
FoBCRaistlin
őstag
Sajnos engem sem igazán nyűgözött le. Semmi extrát nem találok az alkotásokban.
De csak hajrá!Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Gabibácsi
őstag
Biztos én vagyok a fikagép, de ezekben egy fikarcnyi kreativitás nincs. Festék, meg pár giccses gyári szar. Tudom, csináljak jobbat, hát én már csináltam, abban egy ilyen szokásos marhaság nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest