- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nem leszólni akartalak, vagy ilyesmi. Én sem vagyok "tuning-szakember", ahogy írtam is.
Viszont a tuningolásról ne mondj le, mert butaság lenne. Ha egy kis időt rászánsz, és utánaolvasol, akkor alap-szinten könnyedén megtanulod a dolgokat (fesz.-, órajel-, RAM-órajel- és RAM-időzítés-beállítások), és nem lesz gond.
A RAM-jaidat meg 1200-on járatni elég butaság, mert nem használod ki a sebességét. 1600-at alapból tud, miért ne menjen akkor annyit?! Ez olyan, mintha a procidat 2 GHz-en járatnád.
Csak kicsit utána kell olvasni, kérdezni, és simán menni fog a dolog.
(#82) OkosTibiKing: Nem tudom, mennyi az alapfesze az i7 920-nak, úgyhogy elhiszem, amit mondasz.
Az viszont tényleg meglepő, hogy sima FSB-állítással (tudom, nincs FSB i7-nél, de nem jut eszembe, hogy mi van "helyette"
) 4 GHz-et mennek!
Ezt nem gondoltam volna. Akkor enyhén szólva is "erős" tuningpotenciál van azokban az i7-ekben, ha ez igaz. Vistaboy, ezt nem kihasználni már tényleg vétek lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest