Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Szerintem sem lesznek. Akkor már 2:1?
Megfelelő szinten írtam az LGA1366 perspektivikusságát az LGA1156-hoz képest. Ha valaki rászánja a sokpénzt és akar egy bika konfigot, akkor LGA1366-ban van konrét esélye arra, hogy majd pár év múlva is tud bele bika procit tenni alaplapcsere nélkül. LGA1156-ra erre egyelőre elméleti esély van, egyszerűen nem arra szánja az Iintel a platformot. Szóval 100k körli proci+lap áron szerintem belefér az a +15k alaplap szinten amivel drágább az LGA1366. Aki meg nem hajlandó kiperkálni az LGA1366 árát, vagy ahhoz hasonló összeget, messze jobban jár AM3-on.
-
Oliverda
titán
Ja, hát ez majd jövőre kiderül. Mindenesetre kb egy időben vagy kicsivel hamarabb az AMD is kidobja a hatmagos asztali CPU-ját amiből én arra következtetek hogy lesz rá válasz egy $300 körül i9 személyében.
Sajnos nem hiszem hogy a népszerűséget figyelembe fogják venni. Nem szokás. Szerintem LGA1156-ra kidobnak egy 32nm-es kétmagos procit HT-vel és bezár a bazár. A Gulftown-ból ugyebár nem lehet egyszerűen Socket 1156 kompatibilis CPU-t faragni, mivel nincs benne PCI-E vezérlő (újra kellene tervezni a lapkát), ellenben van benne IMC így a Clarkdale esetében alkalmazott GMCH-t (amiben van mem. controller és PCI-E vezérlő is) sem lenne olyan egyszerű odaültetni mellé a nyákra.
-
törölt tag
Van egy olyan gyanúm, hogy minderre még az intel sem tudna jelenleg válaszolni. Van egy elképzelésük, de hogy ezt hogyan fogják tudni keresztülvinni, az már egy másik kérdés. Minden azon múlik, hogy az intel mennyire rugalmas ebből a szempontból, és mennyire érdekli őket a vásárlók igényei.
Új hozzászólás Aktív témák
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest