- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #44 üzenetére
Nem csak a rezsin való spórolás... inkább az ésszerűtlen pazarlás.
A legtöbb HTPC-s tevékenységre egy kb 1,5W-os Raspberry Pi2 is elég. Ehhez képest az én Q1900as lappal szerelt gépem kb 20W-ot fogyaszt (J1900 TDP 10W), ami már elég barátságos, de szerintem még sosem ment a CPU terhelés 20% fölé.
Ergo egy fele ilyen erős gép is tökéletesen elegendő lenne nekem mindenre, főleg, ha cserébe fele, vagy még alacsonyabb fogyasztást produkálna.
Én azzal az N3000-rel szemezgettem, ami kb 4W TDP-t ír. E köré építsen Asrock egy DC-s lapot mSATA vagy m.2 csatival. -
Ribi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #44 üzenetére
Habár a Core M csak 4.5Wot enged, ezek már 6-ot, de 4 magosak. Mekkora ezek között a különbség?
Kérdés ezek mennyire veszik vissza magukat. -
Ribi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #42 üzenetére
Nem választottam el rendesen, de ez a 10W az MSI ECO-ra vonatkozott.
Ezeknek van 6W-os TDP határa. Ami miatt vissza is veszik az órajelent max terhelésen.
8 magos 45W-ját megtaláltam -
Ribi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #38 üzenetére
+Duracellm...
Ezen pont átsiklottam.Ennyire sokra nem számítottam
Hát akkor ilyen nem lesz.Mondjuk ezeket lehetne engedni simán 10W-ig. Csak akkor már túl erősek lennének
Vagy akár állítható TDP határosra csinálni. -
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
vagy el kellene döntenie a gyártónak, hogy ipari lapot dob ki vagy htpc lapot. ez így a "ráfogjuk, hogy htpc-nek is jó, bár valójában ipari a célterület".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged