Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Igazán ennek VR szemüveggel használva van értelme. Pl. egy csomó szép helyről lehet vr 3d képeket, videókat nézni már ahova nem nagyon jutsz el könnyen . Pl. LG G4-en nemrég Jeruzsálemben palotában barangoltam nemrég majd utána a piramisok között jártam, majd japánba utaztam a VR szemüveggel. Erről elég sok tartalom van már fenn a neten. Auchanban műanyag elég jó VR szemüveget 2000 Ft-ért vettem.
Ahhoz hogy élvezhető legyen a VR ahhoz meg QHD felbontású mobil kijelző nem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 360 fokos kamerák még csak most kezdik hódító útjukat, de már nagyjából lehet látni, hogy mi lehet a történet vége. Az egyik első fecske az iPhone-okkal használható Insta360.
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest