- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Szitu #1: vedelmi agyuval taviranyitasbol leszedek par embert, elfutok a konzoltol, jo sotet zugba bebujok. Lepesek kozelednek, kerdes nelkul pontosan oda, ahol en vagyok, majd sarkon befordulva azonnali loves
Szitu #2: lepegeto nem tud atjonni az en folyosomra, de falon keresztul hallani, hogy pontosan tudja hol vagyok. 2 metert oldalazok (gugolva, sunyulva) ket metert oldalazik o is. barhova mentem, barhogy, a fal tuloldalan pontosan kovette a poziciomat.Mindketto szituacio pontosan egyezik azzal, amit abu is leirt, azaz az AI pontosan tudja (globalisan) a poziciodat, csak megprobaljak emberi szintre lebutitani. A FEAR viszont pont nem az a pelda, ami az innovativ, ujszeru AI megkozelitest alkalmazna, hanem a regit, azt is szemlyes meglatasom szerint eleg benan. Ezert nem egeszen ertem, hogy jott ide.
-
Cathulhu
addikt
Ugyanarrol a FEAR-rol beszelsz, ahol az MI-nek kb ket allapota volt, az idle es az alerted? Mert az aztan tenyleg marha jol mukodott, mert amint atvaltott utobbiba, pontosan tudta hol vagy. Nem tudtal elbujni, elrejtozni, falon keresztul is kovette a mozgasodat, sarkon befordulva azonnal celzott lovest leadva... Az tenyleg eletszeru volt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A mai játékokban az AI kiismerhető. Próbálják szimulálni a dolgokat, de nincs olyan dolog, amitől emberivé vállnak. Ami nagyobb baj, hogy a teljesítményük ingadozó. Van, hogy akkor sem vesznek észre, ha előttük hasalsz, de esetenként messziről leszednek egy bokorból. Az, hogy olyan információhoz jutnak, majd amilyenhez te, egyfajta lehetőség, hogy ezek a végleget nem történjenek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Ghost Rider alapötlete teljesen megújíthatja a játékok mesterséges intelligenciáját.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest