Hirdetés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Utána is néztem, úgy néz ki Lex Luthor és Bane lesz még benne és akkor így meg is van a kezdő 15. Viszont azt még most sem találtam meg, hogy csak 15-en lesznek. Meg mondjuk az is fura, hogy még nem volt tag team videó. Ha egy ilyen lehetőséget nem raknak bele az nagyon kiábrándító lesz részemről, az új MK-ban is milyen jó volt már.
Itt lehet a fent említett két karakterről egy képet látni: Lex és Bane -
Föcsök
aktív tag
15 karakter?! Ez már biztos?
Akkor azért nem nyomják már ezeket a kis karakterbemutató videókat, mert kb 14-ről már lehet tudni (Superman, Batman, Flash, Wonder Woman, Harley Quinn, Solomon Grundy (xD), Nightwing, Cyborg, Catwoman, Green Arrow, Deathstroke, Green Lantern, Joker, és a teaser-ben még ott volt Lex Luthor, lehet ő lesz a 14. meg akkor jöhet még Captain Marvel és/vagy Darkseid és a teljes MK vs. DC csapatot áthozzták néhány extra karakterrel...
Hát utánakeresek, de ha igaz, akkor lehet a g@mes*o*-os gyűjtői előrendelést vissza is mondom, és a simát veszem meg, azt a plusz 8-9k-t meg vagy egy új játékra vagy majd a dlc-re költöm. -
watchmen dlc elférne
-
Kanczy
veterán
Na igen... csakhogy a Mortal Kombathoz is jött egy rakás DLC, mégis sikerült 27 karakterrel indítani, meg is vettem launch dayen. Ez így nagyon kevés szerintem. Még ha csak a nagyon ismert hősöket is akarnák kiadni, ott lenne Aquaman, Martian Manhunter, Raven, Ra's Al Ghul, egy csomó különböző színű Lantern, Firestorm, Hawkman, bármelyik isten, Grodd, és még sorolhatnám tovább. Mindezt csak fejből, és direkt csak olyanokat írtam, akiknek radikálisan eltérne a stílusa a már meglévőktől... de persze minek az alapjátékba belerakni őket, ha DLC-nként három karakterrel 15 dollárért csinálhatnak még pármilliót
-
danikollar
őstag
Váró listán van!
-
PR0JECTNR56
addikt
Ehhez a gyűjtői kiadáshoz járó szobor határozottan jobbnak tűnik, mint amit a Dead Island Riptide esetében sikerült produkálni, azzal a roppant megnyerő torzóval.
-
Kanczy
veterán
Insta-Buy lenne, csak az a 15 karakter nagyon soványka...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+