- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Studiossrác #158 üzenetére
A játékipar pörög, de konzolon. PC jó ideje nem pörög. Le merném fogadni, hogy magad is 20 körül vagy.
Egyébként érdekességnek megjegyzem, hogy átlag játékok elérhetőek Linuxra (Steam is van), a hardcore címeket meg ne nevezzük már átlagnak. -
válasz
Studiossrác #150 üzenetére
Nem. Ők konzoloznak, ha játszani akarnak.
-
válasz
Studiossrác #147 üzenetére
A játék az mióta átlagfelhasználó? A bluetooth egeret sem mondanám tipikusnak. Sem irodában, sem otthon.
igenis le van maradva (egér, játékok). Ne röhögtess már, komolyan. Ez jelezi az elmaradottságot? ROTFL. A Linux meg biztonságos. A legkevésbé jártas felhasználó sem lesz tele fél óra alatt vírusokkal.
Kár hozzászólnod, ha ennyit tudsz a rendszerekről.
-
-
válasz
VaniliásRönk #115 üzenetére
Ultimate érv, nálam működik, akkor te vagy a hülye. Miért, az jobb, hogy ha neked nem megy, szar a Linux, vegyünk Windowst?
Főleg, ha mindenki másnak működik?
-
válasz
VaniliásRönk #110 üzenetére
Azért érdekes, hogy nekem tökéletesen működik a szoftver központ.
Valamint egy dolog maradt csak ki a bölcseletedből. Ez ingyenes, és lehetnek, vannak benne hibák. A Win nem az, és tele van hibákkal. A fizetős disztrókban kb. századannyi hiba sincs, mint a Windowsban. -
válasz
Dark Archon #75 üzenetére
Látom, sikerült leírnod a "tipikus" felhasználót.
A Matlab pont platformfüggetlen, ahogy a legtöbb áramkör szimulátor is. Villamosmérnökin eddig egyetlen egy évfolyamtársam nem volt, aki Windowst preferált volna...#74: Pont annyira menne neki, mint a Windows7 konzolból. A windows-t használók tudják konzolból kezelni a rendszert?
-
válasz
Dark Archon #56 üzenetére
Nézd! Én csak annyit látok, hogy a feleségem boldogul vele, Te meg nem. Ennyi.
-
-
Feleségemnek van egy régebbi Acer laptopja. 1,5 Dothan, 1GB RAM. Folyamatosan mondta, hogy mennyire tetű lassú, persze költeni nem akart gépre. 1 év után engedett nekem, most Lubuntut futtat. Minden villámgyors, nem fekszik ki flash videóktól sem, ami még számomra is meglepetés volt.
Kolléganőmnél pont ugyanez. 1 évig mondtam neki, hogy próbálj ki. Ő nem, mert ahhoz nem ért, neki nem kell, stb. Ma reggel meg azzal jött, hogy ja hogy ez ilyen jó? Szintén Lubuntu. -
válasz
Dark Archon #41 üzenetére
Valószínűleg nem nagyon láttál Linuxot, ami nem gond, de akkor minek szólalsz meg olyan témában, amihez 0 a hozzáértésed? Esetleg miért nem olvasol? Ott a Software Center, esetleg csak simán eltöltöd, felteszed. A parancssor opció.
-
válasz
sing1ep1ayer #21 üzenetére
Hűha, Ubuntu software centert ismered?
Sokkal könnyebb bármit telepíteni, mint Win7 alatt.
-
válasz
sing1ep1ayer #19 üzenetére
Nem, arra írtam, hogy ha van Windowsod, és szerinted fényévekkel le van maradva a Linux, akkor minek használod?
Van egy 8 gigás SSD-m, amin egy Linux baromi jól elfér és nagyon gyors. Lehet, hogy akkor újra kellene értelmezni az elmaradottságot. Gyakorlatilag tized akkora helyen sokkal gyorsabb rendszert kapsz, melynek szolgáltatásai a felhasználók nagy részének teljesen elegendő.
-
válasz
sing1ep1ayer #8 üzenetére
Ha úgy van, ahogy állítod, miért csak játszani mész a Windowsra?
-
Nem rég váltottam Ubunturól Lubuntura a mindent a sebességért elgondolás jegyében. Nagyon szeretem. Kissé minimalista még a Xubuntuhoz képest is, de nagyon-nagyon gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest