Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic
üzenetére
De, sajnos láttam Linuxot. Több ősz hajszálat is köszönhetek neki, ami a TV kimenetes beállítást illeti. Sőt, még anyámat is rávettem, hogy használja. Később szinte sírva könyörgött a Windows-ért, mert a nyomtatás sem ment, Thunderbird-ből mellékletek megnyitása is kakukk volt (Linux meg a filetársítás...), OpenOffice egy LOL kategória, meg úgy összességében használhatatlan volt munkára. Aztán én is rájöttem, hogy az időm drága, hobbinak elment a Linux csesztetése, de most már a Win telepítést is a hátam közepére sem kívánom, viszont Win alatt megoldani egy komplexebb problémát tizedannyi idő általában, mint Linuxon egy nyamvadt file társítást.
Épp nemrég voltam iskolai gyakorlaton is egy Solaris ismerkedésével, hát marha nagy élmény volt az is. Eleve ez a kiterjesztés nélküli filerendszer hülyeség, amire persze szerintem már rájöttek azóta a kitalálói is. Ha tudni akarod egy file típusát, úgyis odaírsz egy .txt-t vagy akármit. Parancssori listázáskor az isten se mondja meg, melyik file és melyik mappa, kivéve persze teljes listázásnál, ahol biflázhatod, hogy van-e a 9 jogosultsági bit előtt még egy d vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest