Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ultimate érv, nálam működik, akkor te vagy a hülye. Miért, az jobb, hogy ha neked nem megy, szar a Linux, vegyünk Windowst?
Főleg, ha mindenki másnak működik? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ismerem a derivátumait, ezért is nem használom egyiket sem. Rossz alapokra nem lehet jó dolgot építeni.
Nem tudom másik disztrókkal mi van támogatás téren, de amit megoldottak Ubuntura, azt más disztróra is megoldották / megoldják.
-
kispx
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
> "függőségeket meg 50/50 alapon vagy jól rakja fel, vagy nem"
Az ilyenek nem a véletlen műve. -
F34R
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A grafikus csomagkezeloket en sem szeretem, inkabb marad a parancssor , gyorsabb es kenyelmesebb is.
-
kispx
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Tudnál egy reprodukálható esetet mondani?
(Nálam sosem volt vele gond, még a bugos LTS közötti kiadásokban sem) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem tudom ez honnan jött...

Én pl. nem szeretem az Ubuntut, stabilnak sem tartom, főleg nem tartom kezdők számára ajánlható rendszernek és védeni sem akarom, de az abban lévő sw központ is egyből működött már az első kiadásában is, rákattintottam a programra és feltette. Függőségekkel együtt pikk pakk.Jim Tonic: plusz javítják a hibákat / módosítanak az elképzeléseken. A Win idegesítő apróságait meg koncepcionális hibáit viszont nem. Jönnek a hotfixek, meg időnként SP-k, de elkeserítő a helyzet, érdemi javulást ritkán kapunk velük.
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Azért érdekes, hogy nekem tökéletesen működik a szoftver központ.
Valamint egy dolog maradt csak ki a bölcseletedből. Ez ingyenes, és lehetnek, vannak benne hibák. A Win nem az, és tele van hibákkal. A fizetős disztrókban kb. századannyi hiba sincs, mint a Windowsban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Főleg, ha mindenki másnak működik?