Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Apple asztali gépek
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dark Archon
üzenetére
"Eleve ez a kiterjesztés nélküli filerendszer hülyeség, amire persze szerintem már rájöttek azóta a kitalálói is."
Ennek pont az ellenkezoje tortent, utoljara a FAT-ben volt filerendszer szinten kiterjesztes, azota Windowsban sincs.
"Parancssori listázáskor az isten se mondja meg, melyik file és melyik mappa"
ls -p (pl.), ha mar pl. a szinezes nem volt bekapcsolva.
(#76) sing1ep1ayer: "Alapból ezek valóban nincsenek benne (hogy mennyi hasznuk van, arról most ne beszéljünk), de semeddig nem tart egy segédprogramot vadászni ilyen célra"
Ezek baromi hasznos dolgok (tudom, mert hasznalom oket, Windowson meg baromira hianyzanak) es ismeres a windowsos hekkeleseket is, meg azt is, hogy melyiknek milyen problemai vannak.
-
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nézd! Én csak annyit látok, hogy a feleségem boldogul vele, Te meg nem. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Witcher 1 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest