- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Autós kamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
válasz
#06658560 #325 üzenetére
Nem akarok a tegnapi hibába beleesni, és feleslegesen magyarázgatni ötvenedjére is, hogy a részigazságaid között hol van elrejtve némi hiba.
Annyit segítek, hogy elég gyakran nem érdemes a vitapartner közvetlen állításaival vitatkozni (ezt a hibát követtem el én is tegnap), mert abból van, hogy csak az a parttalan vagdalkozás születik, mint amiben én is részt vettem dicső módon az egyik féllel, meg amiben te is benne dagonyáztál egy másikkal.
Igen, jól látod, hogy hibásan érvel. Nagyon sok mindenben igazad is van. De ha nem ezekre a hibáira koncentrálnál minden áron, hanem a lényegre, lehet hogy már előbb járnátok.
Nekem erről ez a véleményem. Nyilván lehet, hogy nincs igazam. De én büszkén vállalom is, hogy lesz.rom, ha nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Ford topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest