Hirdetés
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
#06658560 #200 üzenetére
Ha mindig megtalálod a jó megoldást Linuxon, akkor neked is áll az ajánlatom.
Lehet próbálkozni. Cserébe én is megoldok bármilyen Windowsos problémát.
Egyébként én így frissítek Windows alatt, ha kell. Nem kell külön szórakozni a programokkal és ezek a rendszert sem szemetelik tele.
"kaptál már erre választ, van bővebb energiagazdálkodás is."
Megnéztem közben. Közelít, de még mindig nem az igazi.Mindenesetre elfogadható. Viszont csak KDE alól érhető el, szóval minden KDE nélküli, vagy más ablakkezelőt futtató disztró ezek szerint funkciószegény. Egyedül ez maradt állva a Windows ellen.
Mindezek mellett továbbra is állítom, hogy a Linux is egy remekül használható rendszer és én boldogan használom is, de jó lenne, ha rendesen kezelne minden hardvert és több beállításhoz férne hozzá a user anélkül, hogy a rendszer szétbarmolását kockáztatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest