Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Szokásos Windows vs Linux flame...
A cikk meg kb olyan stílusban van megírva mintha egy fizetett Linux hirdetés lenne (nyilván nem az, de a stílus)Én személy szerint csak Wint használok, otthon is és cégnél is (Win 7 Enterprise + Office 2007, Visio, Outlook+Exchange) és nem csak hogy müxik, hanem nagyon jól müxik. Linuxal mindig negatív tapasztalataim voltak (tizenegy-két-három év alatt kipróbáltam már jópár disztrót), az biztos, hogy sokat fejlődött használhatóságban. de az én tapasztalataim szerint azért nem lehet egy Windowssal használhatóságban, a használat egyszerűségében összehasonlítani...
Ha valami nem-kocka megkérdez engem a Linuxról, hogy mi az, egyszerűen azt mondom neki, hogy "nem neki való, legyen boldog a laptopjával vásárolt OEM Windows 7-el", ha nagyon kiváncsi, csak annyit mondok próbálja ki, hogy saját maga dönthesse el, "mennyire jó neki a Linux" Persze azért nem árt egy full backup a Win partícióról, hiszen ki tudja, lehet hamarabb visszakerül mint gondolná...
Oszt ennyi.
Nah megyek niggerelni, bele kell még raknom az aktuális ajánlatba a néhány Linux support licensz mellé 2-3-4 Windows Server 2008 R2 Standard licenszt, hogy a MS-os fiúk se halljanak éhen
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest